#wroclaw #remont #silownia Na tarasie chciałem zamontować drążek do podciągania. Problem w tym że mam tam 15cm styropianu, więc samo wywiercenie dziury nie wystarczy. Jakieś szpilki, wzmocnienia i uj wie co jeszcze aby nie zniszczyć elewacji itd. Jest tu jakiś spec który jest w stanie mi w tym pomóc??!?!?!
@masaj: no musisz jednak do ściany to przymocować więc tak czy siak musisz zrobisz dziury w izolacji, moim zdaniem prościej będzie w pomieszczeniu do stropu na kotwy chemiczne. Widziałem, że dużo ludzi ma jakieś hamaki lub takie kosze do siadania do płyt balkonowych przymocowane więc to też jest jakiś pomysł
@pawcio_19 tak wiem, ale jak zamontuje drążek to pewnie coś muszę zrobić żeby drążek nie niszczył elewacji podczas ćwiczeń. Moge się oczywiście mylić, dlatego tez szukam kogoś kto to zrobi.
Na tarasie chciałem zamontować drążek do podciągania. Problem w tym że mam tam 15cm styropianu, więc samo wywiercenie dziury nie wystarczy. Jakieś szpilki, wzmocnienia i uj wie co jeszcze aby nie zniszczyć elewacji itd.
Jest tu jakiś spec który jest w stanie mi w tym pomóc??!?!?!
https://allegro.pl/oferta/sruby-30-cm-do-daszkow-szklanych-na-styropian-20cm-13419668269