Wpis z mikrobloga

✨️ Czy mężczyzna jest winny rozpadowi związku?
Czy możliwe że to facet jest wszystkiemu winny w rozpadzie związku ?
Właśnie usłyszałem że zmarnowałem kobiecie życie, przeze mnie wiele miesięcy płakała, dążyłem ciągle do kłótni, ignorowałem jej odczucia/uczucia czy byłem zbyt nachalny w kontakcie...
Ona twierdzi że była idealna, wszystko robiła dobrze natomiast ja jestem wszystkiemu winny. Dodam że ona wcześniej była w wieloletnim związku, dosyć burzliwym natomiast że mną koło roku czasu.
Mam totalnego dola teraz, nie wiem co ze sobą robić..
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Właśnie usłyszałem że zmarnowałem kobiecie życie

@mirko_anonim: Jak już zmarnowałeś, to nie ma co zbierać ( ͡° ͡°)
A na serio 2/10 bo odpisałem

Mam totalnego dola teraz, nie wiem co ze sobą robić..

@luxkms78: Ubierz zakolanówki, użyj/załóż tu konto i idź na #femboy ((oo))
  • Odpowiedz
Hue hue, ja usłyszałem po rozstaniu że moja ex była dla mnie taka zimna i sukowata bo jest chora, nawet mi wciskała telefon na którym miała odpalony jakiś artykuł z fb xD. Więc to ja jestem wszystkiemu winny bo ona chora i nie chciała się tak zachowywać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale mordulal na co Ty liczysz - że ona wyjmie plik excell i racjonalnie przedstawi Ci argumenty w których to Ty coś zawaliłeś a w których ona nie dała radę xd?

wiadomo, że cała wina jest tylko i wyłącznie Twoja - jeszcze jak to jej n'nty fagas to "WSZYSCY FACECI JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI" po czym cyk na terapie lezie i płacze takiej samej babie jaki świat ciężki i niesprawiedliwy ...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fascynujący-znawca-44: Hoho na dniach uslyszalem to samo a jestem 4 miesiac po slubie. 7 lat razem. I jeszcze jak od zawsze twierdzilem, ze dzieci nie chce to teraz jest gadka o dziecku i o tym, ze przez 7 lat ona myslala, ze sie zmienie i wydorosleje, a ja wciaz taki sam. 31 lvl here. Zeby nie bylo nie jestem tez bez winy ale chce isc na terapie bo mi zalezy i
  • Odpowiedz