Aktywne Wpisy

chudykbr +1
Tak szczerze- opłaca się w to bawić? Moge przeznaczyć z 300zl. Patrząc po wpisach to boję się wpłacać więcej bo wy tu wychodzicie chyba głównie na minus?
#gielda
#gielda
Sisal35 +15
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

Zgłosić to gdzieś jako oszustwo? Chcę kupić dom i spodobał mi się jeden. Wszystko ok, obejrzane, sprzedający trochę schodzi z ceny, wyjątkowo miła gadka. W papierach rzekomo wszystko uregulowane. Jakby coś to ma bardzo taniego notariusza, co prawda 100 km dalej, ale bierze połowę stawki. Chce szybko załatwiać. Ale znajomy prawnik wszedł na KW i okazało się że jest hipoteka i egzekucja komornicza w toku. Zadzwoniłem i pytam co jest, a typ mówi że "lada chwila" będzie uregulowane, oddzwoni. Minęło 3 dni, nie odezwał się więcej. Dzwonię do komornika - egzekucja jest aktualna.
Czyli typ, pewnie ze znajomym notariuszem, szuka jelenia który wdepnie w to i straci bańkę pln. Ogłoszenia wisi dalej. Zgłaszać to gdzieś?
#nieruchomosci #pieniadze #dom #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: gość chce ukryć kasę przez komornikiem, ot co.
Dziwi mnie za to koszt Notariusza, bo ciężko aby był 2x tańszy, skoro sama taksa ma małe pole manewru, a i tak z całości najbardziej bije podatpek.
Popracuj nad bajtami
gość chce ukryć kasę przez komornikiem, ot co.
I przy okazji wydymać kogoś niewinnego na