Aktywne Wpisy

Moseva +22
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +16
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

Czemu wszyscy znaleźli dziewczynę tylko ja nie? To jest niewiarygodne w dzisiejszych czasach, gdzie na wokół są same pary. M, 36l.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Istnieje coś takiego jak układ damsko męski w którym facet jest dostarczycielem zasobów których potrzebuje pasożyt zwany kobietą do egzystencji.
Wtedy taki pasożyt zaburza funkcje mózgu u faceta do pozyskania tychże zasobów w zamian za dostęp do swojej macicy i rozmnażanie.
@mirko_anonim: błąd poznawczy
@ZdzislawMarchwicki: niby proste i oczywiste, ale u wielu osób jest taki poziom zaprzeczenia, że jeszcze zaatakowaliby Cię za te słowa
@
Ciężko o coś takiego, wielu parom tego brakuje, nie ma między nimi
@mirko_anonim: może się zdarza, ale niezmiernie rzadko
popatrz na statystyki - w dużych miastach ponad 50% małżeństw się rozwodzi, większość z reszty trzymają razem dzieci i hipoteka, czy nawet czasem strach przed samotnością
poza tym miłość romantyczna jest zazwyczaj jednostronna - dotyczy jedynie mężczyzn, kobieta kocha jak coś z tego ma
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Alzena: pogadamy jak Twój niebieski straci pracę na ponad 2 lata
@Alzena: życzę w takim razie dalszego szczęścia
ale to nie jest prawda, że każdy ma szanse na taki związek
Równie dobrze można napisać, że mężczyzna kocha, dopóki kobieta jest młoda i ładna. Tylko po co?
Jak wyżej, rzadko zdarza się miłość na dobre i na złe, ale to nie znaczy, że jest niemożliwa. Kwestia odpowiedniego dobrania się i szczęścia, bo nigdy nie przewidzisz przyszłości, możesz jedynie minimalizować ryzyko, starając się znaleźć