Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wydaje mi sie ze 90% osob ma w to w------e. nie rozmawiaj na ten temat na pierwszej randce bo jak od tego zaczniesz to wyjdziesz na creepa xD chyba ze z rozmowy wyniknie to jej powiedz. A jak nie to kiedy indziej. Nawet bedziesz lepiej wygladal w jej oczach ze se sam radzisz i nie jestes maminsynkiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jak najszybciej. Ja się wstydziłem braku kontaktu z ojcem i z perspektywy czasu nie wiem dlaczego. W moim przypadku to on się wypiął a ja uznałem, że nie będę zabiegał o kontakt.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim lepiej od razu o tym powiedzieć. Owszem za pierwszym razem nie powiesz ze szczegółami dlaczego taką decyzję podjąłeś tylko powiesz że masz z rodzicami nieciekawą relacje i unikasz kontaktów z nimi z tego powodu. Po czasie jakimś możesz dodać coś więcej, ale ogólnie ważne by nie wylać na nią szamba ze szczegółową historią rodzinną która musi być bardzo nie ciekawa skoro poszedłeś w zero kontaktu z nimi. Ważne by wiedziała
  • Odpowiedz
@mirko_anonim na 1 spotkaniu "musiałem szynko dorosnąć i stać się niezalezny. Rodzice nie byli wzorem, ale nie chce Cię tym teraz zanudzac. Spowodowało to, to, że musiałem jak najszybciej od nich odejść i zakończyć kontakt. Nie rozmawialiśmy już x czasu i czuje ze to była najlepsza decyzja jaka mogłem podjąć"
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-szermierz-71: Powiedz przy pierwszej okazji, kiedy rozmowa zejdzie na relacje rodzinne. Nie wiem po co tyle o tym kminisz. Ja miałbym w------e czy moja potencjalna partnerka utrzymuje kontakt z rodzicami czy nie, bo to z nia chce cos budować, a nie z jej rodzicami.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz