Aktywne Wpisy

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz
mrsopelek +194
Jakaś kawiarnia na FB napisała, że nie będzie wpuszczać do środka zwierząt. K---a, w komentarzach jaki ściek XD #psiarze #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Screenshot_20260510_090243_Facebook
Pobierz

Hello, mentalcel here. Umówiłem się z pierwszy raz w życiu dziewczyną na randkę, bardzo śliczna, kilka lig wyżej, nie wiem nawet jak to możliwe że się zgodziła (chyba z zakłopotania). Spędziłem ją w sumie z 3h na jedzeniu i rozmowie i jeżeli tak wygląda randkowanie to bardzo mi się spodobało. Raczej nic z tego nie wyjdzie bo w połowie powiedziała że dziwnie się czuje z taką różnicą wieku: ja 26, ona 19 (panie władzo przysięgam że wyglądała na 22+) dla mnie taka różnica wieku też byłaby dziwna gdyby nie jej dojrzały charakter (wiem, brzmię jak PDF) ale do rzeczy.
Mam taki problem że ciągle myślę o tej randce: co mogłem zrobić nie tak, co powiedzieć a czego nie mówić, co powiedzieć gdybym ją jeszcze kiedyś spotkał. Minęły już 2 tygodnie a ciągle jestem w złym humorze. Nie nazwałbym tego zakochaniem bo nawet z głowy nie przypomnę sobie jak dokładnie wyglądała, do tego ma zupełnie inne zainteresowania, słuchała zupełnie innego rodzaju muzyki (a to dla mnie chyba ważne). Boje się co się stanie z moją głową jakbym kiedyś rzeczywiście się zakochał a później został odrzucony. Skoro jedno spotkanie trzyma mnie w dołku już drugi tydzień i ciągle o nim myślę, to czy mentalnie wytrzymam i czy nie zrobię sobie krzywdy np. zerwanie po długoletnim związku. Mam swoje pasje i cele życiu ale z roku na rok jestem coraz bardziej samotny i chciałbym znaleźć drugą połówkę a teraz dochodzi do tego strach o moją psychikę.
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: masz sprany mózg przez swoje sfrustrowane rówieśniczki, którym nie pasuje, że uganiasz się za 19-latką xd
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli ktoś nie ma innych poważnych problemów czy depresji, to raczej nie robi sobie w takiej sytuacji krzywdy. Tak, rozstania bywają ciężkie, niektórzy mocno je przeżywają, ale jak będziesz z góry zakładał
@mirko_anonim: Bo źle trawisz odrzucenie.
Ten "złoty" scenariusz to "uau, ale jesteś fajny, wszystko co robisz jest niesamowite, bierz mnie".
No ale nie pykło.
I teraz główkujesz "Co mogłeś
@mirko_anonim: odrzuć tą narrację bo jest po prostu celowo fałszywa. 19 lat to dorosła kobieta i koniec. A jeżeli jakieś pokaruzelowe próchno ma z tym problem, to nie twój problem.
@mirko_anonim: Nie myśl o tym czego się boisz, ale o tym, czego oczekujesz od relacji z kobietą. Jak będziesz fleksował się na lęku, będziesz sabotował każdą potencjalną relację, bo będziesz się bał.
Ona wiedziała ile masz lat, bo na aplikacjach
@mirko_anonim: ok oski
@mirko_anonim:
samotność nie jest taka zła,
z czasem zaczyna się za nią tęsknić
Przy następnych loszkach będzie łatwiej.
Ale ogólnie tak na przyszłość to już lepiej być narcyzem niż kimś niedoceniającym swojej wartości i przeszacowującym wartość dziewczyny.
Jeśli to nie bait to ładnie ci lochy po ścianie korbą we łbie zakręciły.
nie trzeba mieć spranego mózgu żeby zauważyć, że nie ma o czym gadać z kimś kto dopiero idzie na studia. To tak jakby ktoś kazał 16 latkowi pobawić się z 9 letnim kuzynem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: miną 2 lata i prawie nie będzie różnicy między nimi a 16 vs 9 lat to już takie żałosne wyolbrzymienie, że nie dziwię się czemu postujesz z anonima xD
@mirko_anonim: Nawet nie chodzi o metal bo nie powiedziałbym że