@mirko_anonim jest jeszcze coś takiego jak nawilżany papier toaletowy, można tego używać jako środka pomiędzy zwykłym papierem i bidetem. Oraz są WC oraz same deski klozetowe z funkcją bidetu - nie trzeba mieć oddzielnej muszli.
@mirko_anonim: Jak to przeczytałem, to nasunęło mi się pytanie (w nawiązaniu do pewnego polskiego filmu): - czy aby na pewno tym papierem musisz tak "wecować, polerować do siedmiu, trzynastu bądź dwudziestu jeden?" ( ͡°͜ʖ͡°) #pdk
Jeżeli ktoś ma podobny problem, to zamiast brania coś na hemoroidy, to polecam najpierw spróbować mazać sudocremem 1-2 tygodnie. Też myślałem, że zaczynają się jakieś hemoroidy jak u op'a, a przyczyna okazała się dużo bardziej banalna. Po krótkim okresie smarowania sudocremem i używania nawilżanego papieru toaletowego problem ustąpił.
- czy aby na pewno tym papierem musisz tak "wecować, polerować do siedmiu, trzynastu bądź dwudziestu jeden?" ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Sraj podczas kompieli w jacuzzi to ci bombelki same od razu podmyją ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli ktoś ma podobny problem, to zamiast brania coś na hemoroidy, to polecam najpierw spróbować mazać sudocremem 1-2 tygodnie. Też myślałem, że zaczynają się jakieś hemoroidy jak u op'a, a przyczyna okazała się dużo bardziej banalna. Po krótkim okresie smarowania sudocremem i używania nawilżanego papieru toaletowego problem ustąpił.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny