Wpis z mikrobloga

✨️ Jakie mieszkanie wybrać na inwestycję?
Dostałem troche pieniędzy od rodziców i dokładając do tego swoje oszczędności, obligacje, etf-y... będzie łącznie 120 tys. W planach mam keszować to wszystko i przeznacze za około 2 lata na wkład własny (poza poduszką finansową, wiadomo), więc do tego czasu kapitał podrośnie. Tylko jest taki problem, bo nie mam partnerki, nie zapowiada się zeby to sie miało zmienic, więc planowałbym brac mieszkanie 2 pokojowe typu, strefa dzienna z salonem i osobną kuchnią oraz sypialnia. Rodzice namawiają mnie zeby brać 3 pokojowe, bo w razie jak kogos zapoznam i założe rodzine to juz bedzie wiecej miejsca, a potem po co jakies cesje robic, albo sprzedawac jedno, zeby kupic drugie. No niestety, ale mam 28 lat i jestem samotny więc branie wiekszego kredytu nie ma sensu mimo, ze zdolności kredytowej i tak mam na zapas...

Co myślicie Mirki?

#kredyt #nieruchomosci #mieszkanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim idź w 3pokojowe. Nawet jak nie znajdziesz partnerki to jeden pokój możesz przeznaczyć pod swoją pasję.. BTW - ja żonę ppnzalem mając 29 lat więc i przed tobą wszystko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim weź większe, ceny się nie różnią aż tak bardzo. Jak będziesz chciał większe to ceny mogą odlecieć jeszcze bardziej.
Nawet jak nie znajdziesz sobie kobity to tak jak wyżej pisali, przeznaczasz sobie pokój na pasje albo na składzik plastikowych butelek na kaucje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim co zaoferuje przyszła kobieta oprócz ciepłej szpary do Twojego majątku? Żebyś tego kolego nie żałował. Lepiej k----e zapłacić 300 niż roztaczać plany nad wielką miłością.
  • Odpowiedz