Wpis z mikrobloga

✨️ Analiza wpisu dotyczącego roku urodzenia
@lskx w swoim poście https://wykop.pl/wpis/83637139/raportzpanstwasrodka-lysy-o-wieku-dziewczyn-https- napisał, że rok urodzenia na zdjęciu to 1985. Ale nie wiem skąd to wziął, skoro widać jak byk, że dwie środkowe cyfry są identyczne. Jest tam jasno napisane - 1997 (chyba 10.02 ale miesiąca nie jestem pewien).

(Pozdrowienia z więzienia ( ͡° ͜ʖ ͡°))

#raportzpanstwasrodka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

@lskx +2
#raportzpanstwasrodka

Łysy o wieku dziewczyn.

Zdjęcie dowodu osobistego czy ichniejszego odpowiednika (ID) tłumacząc z Khmerskiego nie wychdzi inacej jak urodzenia... 1985 xD

Wrzucam
mirko_anonim - ✨️ Analiza wpisu dotyczącego roku urodzenia Ⓘ
@lskx w swoim poście htt...

źródło: 4_fonts_of_Khmer_Numbers

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
przyjazny-narrator-63: Przecież ten żalosny atencjusz szuka afery na siłę. Temat przekmniniony na tagu sto razy sto lat temu. Widać że typ nie oglądał tego uniwersum porusza się niezdarnie i po omacku, nie zna tematu i udaje eksperta. Odgrzebuje stare ktolety i sie podnieca jakby kogos to obchodzilo dzis. Dziwne że starzy tagowicze dali sie nabrac na tego daremnego atencjusza. U mnie jest na czarnej od poczatku pojawienia sie na tagu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz na czarnej, ale czytasz co napisałem? xD

Przecież ten żalosny atencjusz szuka afery na siłę. Temat przekmniniony na tagu sto razy sto lat temu. Widać że typ nie oglądał tego uniwersum porusza się niezdarnie i po omacku, nie zna tematu i udaje eksperta.

prrrrt. no tak, trzeba być purystą, od początku tagu, a najlepiej tym, który był przy wylocie Łysego z Polski w 2008r. do Chin za pierwszy
  • Odpowiedz