@mirko_anonim: nie ma "ceny rynkowej" bo to są sprawy dyskretne i mało kto dzieli się ile płaci. Najważniejsze to dogadać się tak żeby jej się opłacało a tobie nie brakło.
Poznałem ją jakiś czas temu na tinderze - dałem ogłoszenie typu 500+ dla studentki.
@mirko_anonim: Fake and gay. Nie można otwarcie na tinderze ogłaszać się w takich tematykach, dostajesz bana albo shadow bana. Ba - nawet 'sugerowanie' zdjęciami czy opisem kończy się banem.
Mogłeś napisać że znalazłeś ją na innym portalu, to może byłoby bardziej wiarygodne ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Fake and gay. Nie można otwarcie na tinderze ogłaszać się w takich tematykach, dostajesz bana albo shadow bana. Ba - nawet 'sugerowanie' zdjęciami czy opisem kończy się banem.
Mogłeś napisać że znalazłeś ją na innym portalu, to może byłoby bardziej wiarygodne ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: i od razu wiesz, że to bait
bo jak ktoś ma powodzenie na tinderze to po uj by płacił 500 ziko poznanej tam lasce
i jeszcze jest tak DOBRY w te klocki, że ta stwierdza - a nie, to nie płać mi siana w sumie, starczy mi sama Twoja obecność xd
@mirko_anonim: i tu się kłamczuszku obnażyłeś ;)