Aktywne Wpisy

wykop +28
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz

Od pewnego czasu zmagam się z pewnym dylematem moralnym i chciałbym poznać Wasze opinie. Jestem z dziewczyną prawie dwa lata. Od kilku miesięcy zaczęliśmy częściej spędzać razem noce i czasem dochodziło między nami do czegoś więcej. Z początku wydawało mi się to naturalnym etapem związku, ale z czasem zacząłem tego żałować.
Jestem osobą wierzącą i wiara stanowi bardzo ważną część mojego życia. Coraz bardziej czuję, że dopuszczam się grzechu życia w nieczystości i mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Chciałbym porozmawiać z moją dziewczyną i zaproponować, żebyśmy się z tym wstrzymali do czasu ślubu. Boję się jednak, że może to źle odebrać , że pomyśli że coś się między nami zmieniło albo że już mi na niej nie zależy. Nie wiem jak najlepiej jej to wytłumaczyć żeby zrozumiała, że chodzi o moje wartości i wewnętrzny spokój, a nie o brak uczuć. Jak rozmawiać o tak delikatnych sprawach, żeby jej nie zranić a jednocześnie pozostać wiernym swoim przekonaniom?
#zwiazki #wiara #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jakie ona ma nastawienie do wiary?
Myślę ze musicie pogadać o pryncypiach, im szybciej tym lepiej. Trochę dziwne że jesteś z dziewczyną 2 lata i jeszcze nie porozmawiałeś o sprawie, która jest dla ciebie najważniejsza w życiu.
Uważam ze związek osób o roznych światopoglądach na długa metę nie bedzie funkcjonował albo bedzie zachwiana równowaga na jedną
@mirko_anonim: Witaj w prawdziwym świecie, gdzie nie ma jednej dobrej drogi, ale przeciwnie - wiele różnych, czasem ze sobą sprzecznych i tylko od Ciebie zależy co wybierzesz. Możesz zerwać z dziewczyną, możesz jej się oświadczyć, możesz robić to co teraz i mieć gdzieś, że ktoś mówi, że to grzech, możesz ją próbować przekonać, że trzymanie się zasad religii jest dla
Skoro sypiacie ze sobą dopiero od kilku miesięcy, a jesteście razem dłużej, to jak wcześniej wyglądały wasze ustalenia w tym temacie? Ona też jest wierząca?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: jaki bait
Lepiej się zastanów.
Przemyśl sobie też z