✨️ Opinie o szkoleniu motocyklowym w HiszpaniiⒾ #motocykle byl ktos z was moze lub slyszal z pierwszej reki opinie nt. tygodniowego szkolenia moto w Hiszpanii motoangeles organizowanego przez goscia pod pseudonimem Pejser z Motormanii? juz od dluzszego czasu rozwazam uczestnictwo - aktualnie to koszt 1500 eur + 75 eur za wstep na tor. lacznie z przelotem, parkingiem na lotnisku trzeba pewnie 2000 eur szykowac. niby na guglu raczej pozytywne opinie, ale wiadomo jak to z guglem. byl jakis grubszy zgrzyt z tym kolesiem opublikowany na vipok w 2018 z zarzutem wydymania drukarni na jakis grubszy hajs, wypowiadal sie w komentarzach koles, ktory wspolpracowal z nim i tez raczej negatywnie. no nie chcialbym sobie spier... tygodnia urlopu ;) jesli ktos ma doswiaczenia to bede wdzieczny za jakies informacje, dzieki!
@mirko_anonim: nie wiem, ale zastanawiam sie czego nauczysz sie w hiszpanii, czego nie ma w polsce. 8k to chyba starczy na kilka szkolen na miejscu i jeszcze zostanie na tor.
@apeee: W terminie kiedy się organizuje takie wyjazdy (bo tego jest sporo, nie tylko u nich) w Polsce jest zimno i pada deszcz/śnieg, można co najwyżej sobie szkolenie na pitbike'ach na hali zrobić.
@mirko_anonim: znajomy był z nimi parę lat temu w Hiszpani i był zadowolony - ale w gruncie rzeczy ciężko nie być, jak masz ciepło i fajne motocykle na super drogach do objeżdżenia. Z tego co
nie wiem, ale zastanawiam sie czego nauczysz sie w hiszpanii, czego nie ma w polsce. 8k to chyba starczy na kilka szkolen na miejscu i jeszcze zostanie na tor.
@apeee: bedzie miło i ciepło w kiedy u nas jest niemiło i zimno. Szkolenie to dodatek
✨️ Autor wpisu (OP): @tagan: znasz moze inne szkoly tego typu? jak na razie znalazlem jeszcze Sopel racing team. z tym pejserem mam jakies zle przeczucie, cos mi w nim nie pasuje. juz pomijam fakt, ze gosc od lat mieszka w tej hiszpanii prowadzi szkole i wynajem, a motocykle ktore wynajmuje (bo prowadzi tez wynajem motocykli drogowych) i samochod ktorym wozi ludzi z lotniska sa porejestrowane w Polsce -
@mirko_anonim: Cztery Tory Roku - byłem dwa razy, masz wszystko czego ci potrzeba. Niczym się nie przejmujesz poza jazdą bo motorki ogarnia mechanik na miejscu, jest trener (aktualny mistrz polski supermoto S4). U Pejsera potrafią działać dwa na krzyż, stan też pozostawia sporo do życzenia bo musi sam wszystko ogarniać
✨️ Autor wpisu (OP): @KoszernyPremier: o, dziekuje. zupelnie mi wypadli z glowy, widzialem ich kiedys. jak warunki lokalowe wygladaja? obstawiam, ze to sie zmienia, bo wyglada na to, ze podobnie jak u Sopla, robia to sezonowo, wiec pewnie wynajmuja co roku jakas miejscowke? daleko od lotniska maja miejscowki? daleko od samego toru?
@mirko_anonim: Oni zawsze mają wille w tyn samym kompleksie golfowym, ten sam układ, basen itd. Do Yepesa jest 10 minut autem, na Fortunę do godziny się jedzie, Villena chyba podobnie. Z Alicante jest godzina drogi ale cię odbierają i odwożą. Dodatkowo oni mają znaczenie lepszą znajomość z Josem właścicielem Yepesa niż Sopel, Julia też zna hiszpański. Sopel to jeździł i patrzył co oni robią żeby to kopiować więc wiesz
#motocykle
byl ktos z was moze lub slyszal z pierwszej reki opinie nt. tygodniowego szkolenia moto w Hiszpanii motoangeles organizowanego przez goscia pod pseudonimem Pejser z Motormanii? juz od dluzszego czasu rozwazam uczestnictwo - aktualnie to koszt 1500 eur + 75 eur za wstep na tor. lacznie z przelotem, parkingiem na lotnisku trzeba pewnie 2000 eur szykowac. niby na guglu raczej pozytywne opinie, ale wiadomo jak to z guglem. byl jakis grubszy zgrzyt z tym kolesiem opublikowany na vipok w 2018 z zarzutem wydymania drukarni na jakis grubszy hajs, wypowiadal sie w komentarzach koles, ktory wspolpracowal z nim i tez raczej negatywnie. no nie chcialbym sobie spier... tygodnia urlopu ;) jesli ktos ma doswiaczenia to bede wdzieczny za jakies informacje, dzieki!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: znajomy był z nimi parę lat temu w Hiszpani i był zadowolony - ale w gruncie rzeczy ciężko nie być, jak masz ciepło i fajne motocykle na super drogach do objeżdżenia. Z tego co
@apeee: bedzie miło i ciepło w kiedy u nas jest niemiło i zimno. Szkolenie to dodatek
z tym pejserem mam jakies zle przeczucie, cos mi w nim nie pasuje. juz pomijam fakt, ze gosc od lat mieszka w tej hiszpanii prowadzi szkole i wynajem, a motocykle ktore wynajmuje (bo prowadzi tez wynajem motocykli drogowych) i samochod ktorym wozi ludzi z lotniska sa porejestrowane w Polsce -
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰