Aktywne Wpisy

mariusz95gd +134
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
franekbo +660

Hej, jest tu ktoś na bieżąco z tematem wynajmu mieszkania w Warszawie? Planuję przeprowadzkę, jestem singlem, raczej chciałbym mieszkać poza centrum ze względu na koszta, bardziej jakaś białołęka, bemowo, wola i tego typu wynalazki. Domyślam się, że z 4 klocki trzeba będzie wyłożyć. Bardziej mnie martwi czy w ogóle da się coś znaleźć, czy jest z czego wybierać, czy raczej taka konkurencja że bierze się co popadnie i tyle. Moim minusem jest to, że jestem studentem, ale przynajmniej mam stabilną pracę. Ma ktoś jakieś przemyślenia, rady?
Pamiętam jak przeprowadzałem się do Śląska, to z 1,5 tygodnia zajęło mi szukanie mieszkania, a to co znalazłem to trochę fartem, bo byłem pierwszym co je oglądał i od razu się zdecydowałem.
Z góry dzięki za odpowiedzi, z fartem
#warszawa #nieruchomosci #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ale kluczowe to oglądanie tylko tego co faktycznie spełnia oczekiwania, trzeba wisieć nad ogłoszeniami i od razu dzwonić, tak DZWONIĆ.
Najpierw się zorientuj, gdzie chcesz mieszkać, bo Białołęka to generalnie zadupie (a daleka Białołęka to już bardziej wieś pod Warszawą), a bliska Wola to w zasadzie centrum. Bemowo też mocno nierówne, bo masz część z metrem, masz i część dalszą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta