Aktywne Wpisy

kuba_172 +180

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

Mam całkiem ok. pracę biurową, brak dużej odpowiedzialności, full zdalnie, wpada na PIT okolice 300k rocznie za całość - to już sufit, wiem że dla lekarzy itp. to szału nie robi, ale ja nie po god tier kierunku i z moim ogarnięciem uważam to za jakiś mały sukces.
Jednak nauczony doświadczeniem programistów zawsze narzekam na ogrom pracy, zarobki ostro zaniżam, narzekam na szefa i zniechęcam każdego potencjalnego kandydata na wejście do branży xD Nie potrzeba mi konkurencji turbowymiataczy, którzy za parę lat obniżą moje realne zarobki o połowę.
#korposwiat #pracbaza #zarobki #oswiadczenie #gownowpis
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
to poka tego pita ocenim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Rocznie? A co ty, w USA mieszkasz żeby podawać roczne zarobki?