Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: opcja 1 nic nie da, nawet się nie zastanawiaj. Opcja druga już lepsza, ale to taki spokojny i bezpieczny wybór. Na pewno byłbyś atrakcyjniejszą partią, może byś i znalazł kobietę na stałe.
Ale jeszcze zastanów się nad innymi opcjami, może poszukaj żony z innych krajów. Może z Wietnamu albo Tajlandii, albo jakaś latynoska. Ja bym szedł w tym kierunku gdybym chciał mieć rodzinę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialna-czempionka-23: kobiety rzadko zagadują same do facetów, a jak już to nie w momencie, kiedy mężczyzna osiągnie określony wiek, a kiedy im się po prostu spodoba.

A Twój wzrost nie jest nikczemny, jest normalny.

Btw. widać, że całą wiedzę o świecie czerpiesz z wykopu. Mało to poważne, jak na osobę w Twoim wieku. Chyba że to bait
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dragon_fruit nie no nie interesuja mnie dziewczyny z takich krajów, nie bede specjalnie tam po żone jechał, ktora mnie zostawi jak zobaczy w PL przystojniejszych. Chce normalnie jak kazdy, znalezc tu dziewczyne i tyle, jak juz

Btw. widać, że całą wiedzę o świecie czerpiesz z wykopu.

@MirkoAnonim nope, czesciowo widzialem to nawet u znajomych, zdziwilem sie jak to moze byc latwe gdy normalnie podchodza do dziewczyn
  • Odpowiedz
Niestety mam też nikczemny wzrost 179cm z którym nic nie zrobię

@mirko_anonim: możesz sobie codziennie łamać nogi i wydłużać. Dodasz 5-10 cm, przez pół roku nie będziesz chodził, wydasz też jakieś 100k, i masz w pakiecie szansę zostania inwalidą.

• Odpowiedz