Aktywne Wpisy

marek2092 +106
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czasami mam żal, myślę "panie boże czemu nie uczyniłeś mnie gejem". Polska to najlepszy kraj do bycia gejem nawet z tym nie dilujcie.
Takiego związku nie da się sformalizować. Żadnego zastraszania, ciągania po sądach itd, ta sama płeć więc obowiązki też te same. Które są w sumie zajebiście proste. Posprzątać, zrobić pranie, opłacić rachunek?
W rodzinie nikt nie powie przy stole "no to kiedy ślub chłopaki" - zero presji. Totalna czilera.
I nie ma że "zmienił(a) się po ślubie". I nie ma że chłop na chłopa po rozstaniu ma płacić bo drugiemu się nie chce pracować.
Żal mi jak patrzę na znajomych gejów że urodziłem się inny.
#zwiazki #malzenstwo #oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
„ Czasami mam żal, myślę "panie boże czemu nie uczyniłeś mnie gejem” sam się gejem zrobiłeś XD i odwrócić też się da polecam
-wyzwiska i wpie*dol od sebiksów za sam wygląd, a co dopiero jak ośmielą się okazać uczucia publicznie,
-dramaty rodzinne - nie każdy ma otwartych i akceptujących rodziców, czasami ujawnienie swojej orientacji to zerwanie kontaktu przez rodzinę,
-wciąż jeszcze obecny w wielu środowiskach ostracyzm społeczny, a
@mirko_anonim: przecież nawet geje bawią się w gender roles i jeden udaje kobietę, a drugi "udaje" faceta.