Aktywne Wpisy

BananowyKrol +101
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Planuję w tym roku iść na studia, ale mam słabe oceny z przedmiotów maturalnych (polski, angielski, matematyka), zwykle 2–3, często mam zagrożenia oprócz angielskiego. Chcę studiować na UMG, kierunek nawigacja. Czy mam realne szanse, ucząc się miesiąc przed? Jakie są inne dobre kierunki studiów morskich?
I czy to prawda że żeby dostać się na takie studia trzeba mieć bardzo dobre wyniki czy raczej takie 40-50% starczy?
#studbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Żeby w ogóle zaczynać się zastanawiać jaka jest szansa skupiłabym się raczej na wynikach osiąganych z próbnych (nawet pisanych dla siebie samego) matur a nie ocenach.
Często jest tak, że oceny nijak się mają do wyników matur, przynajmniej u mnie w LO tak było. Ludzie, którzy jechali na trójkach potrafili wykręcić wysokie wyniki matur, bo
Jakbym miał coś poradzić to zobacz przedmioty które Ci premiują i je