Wpis z mikrobloga

o zawsze dziwiło mnie czemu tak mało chłopów wybiera pracę biurową?

@mirko_anonim: co to za bullshit sobie wymyśliłeś? Jest masa zawodów biurowych w których mężczyźni stanowią znaczny odsetek lub wręcz większość
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to najczęściej bardzo toksyczne środowiska, dlatego kobiety tak świetnie się tam odnajdują. Pracowałem jako jedyny facet z pięcioma kobietami w zespole, nad nami była baba dyrektor (też bardzo toksyczna). Początkowo byłem jakimś medium u którego babska op3rdalały się wzajemnie, ale później, przez permanentnie bierną postawę w tym wszystkim (miałem mode przyjść, zrobić swoje i wyjść, a nie bawić się w całą otoczkę tych babsk) i tak mi się oberwało
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dużo kobiet jest całkiem inteligentna i się nadaje akurat do takiej pracy. U mężczyzn jest mnóstwo idiotów, który nie potrafią skończyć podstawowych kierunków, nie ogarniają nawet prostej pracy z excelem i odpadają od razu na rekrutacji (patrz wyżej "łeee łeee rekruterzy mnie nie chcieli" = byli za głupi do tej roboty, ale muszą sobie to jakoś wyjaśnić żeby ego nie oberwało), ale też dużo wymiataczy, który nie pójdą na
  • Odpowiedz