Aktywne Wpisy

kris006 +601
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
nervous_breakdown +212
W natłoku codziennych kataklizmów, konfliktów i mrocznych prognoz często umykają nam dobre wiadomości
źródło: 1000141342
Pobierz

Szukam golarki elektrycznej do brody i wąsów, na sucho, najlepiej takiej z wielkim trymerem (dobrze by było gdyby był wielki jak głowica, ale nie musi) który tnie włosy nawet do 4-12cm i się nie zacina, a dodatkowo głowica goli na zero jak pupka niemowlaka. Zamierzam się golić raz na 3-8 tygodni, nie raz na kilka dni. Zwykłe żyletki odpadają.
Prawie 10 lat używałem Braun Series S3 ale już padł akumulator i ogólnie całość się zaczęła sypać.
Kupiłem ostatnio golarkę Remingthton i okazała się totalnym szmelcem, już po 2-4 strzyżeniu ciągnie włosy jak cholera, gdzie w golarce Braun głowica starczała mi na 2 lata co kilkutygodniowego strzyżenia i nigdy się nie zapychała i dopiero po 2latach zaczęło haczyć.
Trymer w Remingthon też beznadziejny, miałem 2cm zarostu bo to dziadostwo nawet nie potrafiło normalnie tego przyciąć, nawet miało problemy z 0.5cm zarostem xDD.
A ja szukam czegoś co nie tylko zgoli mi brodę ale także łeb i strefy intymne a nie coś co się haczy przy 0.5cm xDDD
Patrzyłem czy aby nie kupić jakieś nowej Braun Series S3 ale same używane no i też chciałbym zrobić przeskok w strzyżeniu a nie zamierzam wydawać +900zł na jakieś Braun Series S9 które mało czym się różni od Braun Series S3. No i chciałbym się szybko golić a nie marnować pół godziny na przymierzanie jakiś nasadek czy innych dupereli
W skrócie chcę lepszą golarkę niż Braun Series S3 i nie zapłacić za to fortuny. Max 600zł, a najlepiej poniżej 300zł
Doradzicie coś?
#golarka #strzyzenie #modameska #barber #fryzjer #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to pozostaje jedynie maszynka na żyletki albo brzytwa. Elektryczne nie dają rady z goleniem na zero, zawsze zostaje "papier ścierny".
Sprawdź sobie stronkę shavercheck.com, gość tam ma rozbudowany artykuł o tym, jaką warto wybrać. Wybrałem parę lat temu swoją opierając się na niej i jestem zadowolony
źródło: chad.
Pobierz