Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: jak już chcesz pisać że byłeś dzisiaj na masażu, jacuzzi coś tam jeszcze, to nie pisz tego o 9 rano w sobotę bo byś nie zdążył tego zaliczyć w takim czasie, a masażysta jeszcze śpi
Napisz to wieczorem, to może ktoś uwierzy
  • Odpowiedz
  • 29
@Pavulon12345: w sumie, dlaczego nie? Jak jest bajt pt. "zajmuję się sobą i przestaję pajacować przed je*anymi księżniczkami" to wykopki klaszczą uszami. Teraz mają takiego samego, ale od drugiej strony i już jest kwik xD
  • Odpowiedz
Teraz tak sobie siedzę i myślę, że fajnie jest być młodą kobietą w XIX wieku. Zarobiłam kasę to sobie pojechałam na wypoczynek przed świętami i nie muszę się płaszczyć i pajacować przed żadnym facetem żeby mnie zabrał w takie miejsce.

Mogłabym wyrwać jakiegoś Mirka czy innego programistę, nasciemniać mu że mi się podoba i pojechać sobie z nim na wycieczkę. Ale po co? Teraz nie muszę niczego udawać i użerać się z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: I tu jest twój bul, że nie masz kogoś kto ci się naprawdę podoba. Bo musialabys najpierw komuś naściemniać a potem robić rzeczy w łóżku z kimś kto ci się nie podoba.
Dlatego lepiej być samemu l.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: same fakty ale nie ma co tego pisać na wykopie, będą myśleć że trigger, bait czy wyparcie. Własna kasa, kąt, auto to wspaniała rzecz a mężczyzna który się pojawia bo jest świetny a nie bo "trzeba" jeszcze lepsza, naturalnie się o tym myśli bo przecież żyjemy wśród osób co dorastały w innej rzeczywistości. Nawet myślenie że mogłoby być inaczej niż mam teraz narusza moją strefę komfortu
  • Odpowiedz
nawet jak to bait to imo slabo napisany, bo z tego posta az bije taka gorycz samotnosci i ze tak naprawde to by chciala miec kogos obok

@czuczupikczu: jeśli to bait, to zapewne o to właśnie chodziło (i działa, sądząc po komentarzach)
  • Odpowiedz