Aktywne Wpisy

dariusz44 +78
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +7
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Mirasy, za bardzo kombinuję ostatnio z relacjami w moim życiu. Od 2 lat żyję w sytuacyjnej relacji z jedną dziewczyną, w stylu nie jesteśmy razem, ale dużo czasu piszemy, rozmawiamy, nie traktujemy siebie jak przyjaciół, ale gdy pojawia się temat czegoś poważniejszego to słyszę "wszystko w swoim czasie, cierpliwości" i bardziej nie jest to zbywanie tylko przygotowywanie się do czegoś z jej strony, bo dawała mi deklaracje, że jej zależy na mnie, ale nie jest jeszcze gotowa na związek, w zasadzie wygląda to w ten sposób ale nikt tego nie potwierdził z żadnej ze stron. Jakiś miesiąc temu przy jakimś większym problemie (trochę wypiłem) odezwałem się do innej dziewczyny, poznaliśmy się, mocno się wkręciła w temat, ale nie jest świadoma tej relacji w jakiej się znajduję od kilku lat, w tej relacji po miesiącu mam naciskanie na spotkania, spędzanie czasu i jestem w kropce, jedna i druga spoko, ale są tak odmienne charaktery i sposoby bycia (oba mi się podobają i je akceptuję) że nie mam pojęcia co robić. Nie chcę jeszcze podejmować ryzyka, ale im dłużej jedno i drugie trwa tym jest mi gorzej, gdyby pierwsza baba była bardziej zdecydowana to by drugiej nie było, a szkoda jest mi kończyć tak długą i perspektywistyczną relację ze względu na to, że ktoś się pojawił miesiąc temu, robię fatalną rzecz ale nie spodziewałem się, że w ten sposób to eskaluje.
#zwiazki #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #logikaniebieskichpaskow #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ta druga z kolei zabiega o bliskość z
XD, to musi być bait
Po dwóch latach znajomości to ludzie śluby biorą, a nie się zastanawiają czy jednak chcą być w poważnym związku. Jak się zwiążesz z nr 2 i się nr 1 dowie, to nagle jej się zachce związku i odechce jak tylko z 2 zerwiesz.
@mirko_anonim:
źródło: obraz
PobierzJest coś takiego jak lęk przed bliskością zazwyczaj skorelowany z unikowym lub zdezorganizowanym stylem przywiązania. Bez wględu jak bardzo jej na tobie zależy, to z dużym prawdopodobieństwem nie jest w stanie dać ci nic więcej w tym momencie. Problem w tym że takie osoby nie chcą do końca zakończyć relacji i decyzje o tym zrzucają zazwyczaj na drugą stronę. Jedyne co dostaniesz to informacje,
@mirko_anonim: chłopie. to najprostsza wymówka z prostych wymówek xD
trzyma cie jak zabawkę, a ty myślisz, że po 10 latach przygotowań sie z toba zwiąże.
Takie cos trwa 2tyg. czy 2 miesiące, a nie dwa lata. otwórz oczy.
@mirko_anonim: Przyjdzie chad i ją zaliczy po kilku dniach znajomości ale nie martw się będzie miała na czyim ramieniu się wypłakać xD
Chyba już jestem za stary na to a jestem zoomerem
źródło: 1000008627
PobierzNie wchodzić w takie. Dziękuję za uwagę.