Aktywne Wpisy

mariusz95gd +201
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

Mircy mam problem ze spółdzielnią. Mieszkam na ostatnim piętrze, na poddaszu. Problem jest taki, że co prawda każdy ma swój pomiar ciepła i jesteśmy zasilani z ciepła sieciowego, to niestety u mnie jest w uj zimno, szczególnie w jednym pokoju :( Spółdzielnia twierdzi, że nie może podwyższyć charakterystyki grzania dla bloku bo inni będą narzekać że dużo płacą np. na niższych piętrach, a przepływu też nie mogą mi zwiększyć bo w mrozy cały przepływ będzie szedł w górę do mnie, a ci na dole będą pominięci... Kurde już nie wiem co robić, nic nie chce mi się bo w mieszkaniu cały czas jest ok. 19 stopni. Jeśli coś się ruszasz to w miarę, ale weź po pracy usiądź przed komputerem albo kompem to zaraz zimno w nogi i ręce... Co mam robić?
#mieszkanie #budownictwo #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Farelkę, zwykły jakiś olejak jak chcesz mieszkanie dogrzać albo promiennik na podczerwień jak zależy ci żebyś ty czuł że jest ciepło, nakierowujesz taki wtedy na ciebie ale pokój też się grzeje przy okazji
na potem bierzesz kogoś od autystów energetycznych z kamerą termowizyjna i niech sprawdzi ci czy w tym dachu to cokolwiek zostało z izolacji
Poniżej masz konkretny plan działania, od najszybszych do najbardziej „ciężkich”.
1. Najpierw ustal: czy problem to instalacja, czy budynek
Musisz
@mirko_anonim:
Na szybko - załóż wentylatory na grzejniki, wyciągniesz w ten sposób więcej ciepła z nich.
A docelowo to sprawdzenie termoizolacji tego poddasza i montaż większych grzejników.
A najtaniej to docieplenie okien jakimiś foliami, lub wentylatory pod grzejniki, (jak masz podzielniki to nie możesz się dotykać do grzejników)