Aktywne Wpisy
bulba1605 +509
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +15
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#bank #banki #bankowosc #kredyt #pieniadze
Konto w jakim banku polecacie? Najlepiej darmowe konto i darmowa karta, żeby nie pobierało jakiś opłat nawet przy braku transakcji.
W jaki sposób najlepiej odkładać pieniądze, polecacie jakieś lokaty lub inne bezpieczne sposoby? Jak to wygląda, jakbym chciał co miesiąc odłożyć część pieniędzy z wypłaty na jakieś oprocentowanie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Zależy jakie ma środki. Ale jeżeli korzysta z doradztwa wykopkowego to pewnie z parę tysi których może w każdej chwili potrzebować. Za wykup 10 letniej trzeba zapłacić kilka zł a obligacja tylko 100zł kosztuje
Taki rachunek nazywa się PRP i jest on ukryty/handlarze go nie polecają
a tak naprawde jest on korzystniejszy niż pełnoprawne konta bo UE zdusiła banksterke do oferowania usług za darmo w określonych limitach usług po 5 sztuk.
Czyli np. rachunek flagowy w banku: wypłata z