fachowy-przewodnik-2: @quescik1 przecież Islandia to lipa straszna. Blisko Grenlandii, USA i Europy czyli najbardziej narażona na konflikt zwłaszcza ostatnimi czasy + co tam będziesz jadł? połów ryb może być skażony po wojnie nuklearnej + nawet jak by była wojna w europie to z wiatrem łatwo przyleci chmura radioaktywna
@KarmelkowyZubr: coś jest nie tak z wykopem, napisałem odpowiedz do ciebie i pojawiła się jednocześnie w dwóch wątkach. Usunąłem z niewłaściwego i skasowała się również w tym
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
Urugwaj jest fajny, ale po tym jak USA zaczęło nowe drenowanie Ameryki Pd to się pewnie niedługo skończy
Do głowy przychodzi mi jeszcze Malta.
Generalnie wszystkie małe państwa wyspiarskie albo tereny zamorskie innych Państw.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Jak już szukać tego typu miejsc to albo coś w stylu wysp wielkanocnych na pacyfiku albo wyspa świętej heleny na atlantyku
@thorgoth: Aż tak się nie znam, bo to co napisałeś nie kojarzy mi się aż tak z punktem trzecim
Komentarz usunięty przez autora
Jak Białkov postawi API to nie ma wuja we wsi