Wpis z mikrobloga

@HrabiaTruposz:

No jak ktoś wychodzi z założenia że się nie da bo to, tamto i sramto a najlepiej w ogóle się poddać

Każdy człowiek ma określoną wytrzymałość. Ile prób i porażek należy podjąć i znieść, żeby uświadomić sobie, że być może gra nie jest warta świeczki (?)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
zdolny-sojusznik-66:

Czy jako samotni mężczyźni 35+ jesteśmy już straceni w kwestii możliwości założenia rodziny, nie mając wysokiego statusu i nie zarabiając dużo? Mam wielu rówieśników, porządni, rozsądni faceci. Ich "problemem" jest to, że nie są bogaci i przystojni, by kobiety się nimi zainteresowały

Ja pracuje w it, ale nie jestem przystojny, wiec też się mną nie interesują.
  • Odpowiedz
Czy jako samotni mężczyźni 35+ jesteśmy już straceni w kwestii możliwości założenia rodziny, nie mając wysokiego statusu i nie zarabiając dużo? Mam wielu rówieśników, porządni, rozsądni faceci. Ich "problemem" jest to, że nie są bogaci i przystojni, by kobiety się nimi zainteresowały.

@mirko_anonim: statystycznie patrzac to w tym wieku jak nie jestes przystojny i bogaty to masz bardzo niskie szanse na zalozenie rodziny. Wiekszym problemem i tak sa kwestie wygladu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 35+ na pewno over, ale jak jeszcze jesteś młody to można było próbować. Akurat w to pokolenie facetów uderzył srogo niż demograficzny, bo młodszych dziewczyn było już co roku mniej i mniej - czasem nawet nie należy szukać winy w sobie i w kobietach, po prostu demografia i matematyka nie dały nam szans.
  • Odpowiedz