Wpis z mikrobloga

✨️ Przewidywania dotyczące przyszłości PiS
Moje pytanie nie jest prowokacja, jest zupełnie poważne.

Wy wiecie o tym, że PiS wróci do władzy, prawda? Jesteście tego świadomi?

I wiecie, że dopuszczenie do obecnej koalicji lewicy przez liberałów całkowicie legitymizuje dopuszczenie do władzy nacjonalistów przez konserwatystów?

Zdjęcie sobie też sprawę, że PiS całkowicie przyjął strategię działania "silni razem" i nauczył się grać w grę?

Pewnie nie xD dlatego będziecie mocno zdziwni za dwa lata.

Ja w tym wpisie napisałem dość banalne oczywistości, a będzie on uznany za kontrowersyjny co mnie mocno śmieszy

#przemyslenia #polityka #pis #konfederacja #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jeszcze dwa lata. Dużo się może stać. Widać, że KO wzięła się do roboty jeśli chodzi o propagandę i próbuje nadgonić PiS. Póki co widać, że całe ich rządzenie skupiło się na walce z PiS i wszystkie ustawy klepią, żeby jakoś uderzały w PiS. Także jest nadzieja, że coś z tego wyjdzie.
Oby tylko następne ich rządy nie wyglądały w ten sposób, bo to już nie przejdzie. Daję im
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak, tylko nie wziąłeś pod uwagę tego, że do gry wchodzi Konfederacja, a to nie jest taka partia jak inne. Więc nawet jak znowu będzie rządził PIS to może on zostać zmuszony przez Konfederację by rządzić dobrze, albo przynajmniej lepiej niż ostatnio i lepiej niż obecna koalicja. Moim zdaniem warto o to walczyć. W zasadzie nie jest przecież ważne kto rządzi. Jest ważne jakie prawo jest uchwalane i jakie
  • Odpowiedz