Aktywne Wpisy

rales +325
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

Athropos +115
źródło: 1000008429
Pobierz

- Żona powiedziała, że nie mam ambicji, dlatego jestem monterem kablówki
- I co pan jej odpowiedział?
- Nic. Miała rację.
@lubie-sernik: jak wygląda taka terapia? to jakiś ośrodek zamknięty? Bo ja generalnie chodziłem do tej psycholog, co drugi tydzień, ale te spotkania niewiele wnosiły, ja czułem, że to skok na kasę, bo to się w kółko powtarzało. Takie rozciąganie wszystkiego na zasadzie opowiadania o dzieciństwie, szkole itp. A rady to coś na zasadzie weź się w garść, będziesz kiedyś żałował, trzeba