Wpis z mikrobloga

✨️ Kryzys Finansowy 2023: Co Przyniesie Przyszłość?
#gielda #kryptowaluty Jak zapowiadałem kryzys finansowy większy niż w 1929 wszyscy się śmiali, od jutra ja będę śmiać z was. clown trump w tym roku zapewni wam lekcję historii jak to było w czasach największej recesji od 1929 roku. Grenlandia to dopiero początek wojny i konfliktów w tym roku. A będzie jeszcze przynajmniej kilka np. Iran, konflikt pełnoskalowy ue-usa. Przygotujcie sobie zapas papieru toaletowego jak zobaczycie -90% na kryptoszicie a wasze śmieszne etfy runą o min 50%. W takich czasach zarabiają jedynie dorośli którzy się na tym znają a nie dzieci hossy ze swoim śmiesznym bitkojnem. Ja zapakowany w złoto i niczego nie jestem bardziej pewien że złoto da większy zysk niż kryptoszity, sp&500, daxy, wigi razem wzięte

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Nie zesraj sie przypadkiem twardzielu prostujący z anonima na portalu dla s--------n xD

Taki jesteś pewny swojej opinii, ze boisz sie pod nią nawet nickiem podpisać na tym smietniku gdzie zostalo 9 osob.

Typ zobaczył monetę złota za 1,5k na pepperze (Gdzie 10% to marża sprzedawcy), wzial pozyczke w kruku, zamowil do paczkomatu i teraz sie nosi XD

Zgniłem, 4/10
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oczywiście, historia potwierdza złoto dawało zawsze lepszy zwrot, a nie chyba jednak nie.

Nawet ty nie wierzysz w to swoje p---------e, skoro wrzucasz posty z anonima, Tomek ma chociaz trochę honoru by osobiście bronić swoich teorii, ty jestes gdzieś między Januszem z poczty, a kolejnym finansowym guru co to wieszczy krach 20 razy do roku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zawzięty-pionier-17: Jaja cię bolą. Nie masz pojęcia o otaczającym cię świecie i wiesz ile z michy zjesz, jaką ci poda X, Reddit i inne wykopy, plus środki masowego przekazu... Tak jak i barany tutaj. Widzisz przedstawienie, ale nie wiesz jak się ma ono do rzeczy. Masz sr@ć żarem z kolegami sebko-sojakami i prawidłowo.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @jegertilbake
Z przegrywami nie rozmawiam, ale mam dziś dobry humor ze względu na nadchodzącą bessę więc zrobię dziś dla ciebie wyjątek. Może w twojej głowie jedyny sposób na zebranie kapitału to kredyt w kruku, nie wnikam, ale uwierz drogie dziecko że tu są również obecni dorośli ludzie którzy inwestują od min. kilku lat w złoto tak jak ja. Gnić to będziesz jeszcze wiele lat szurze kryptowalutowy
  • Odpowiedz