✨️ Wybór gravela - czy warto kupić teraz?Ⓘ Mirki, potrzebuję porady. Zastanawiam się nad kupnem gravela, ale mam obecnie mocno zawieszoną sytuację życiową i najlepiej byłoby mi kupić rower koło maja-czerwca. Zauważyłem jednak, że teraz ceny są sporo niższe niż w sezonie. Czy orientujecie się ile więcej w sezonie może kosztować Canyon Grizl 7? Obecnie trzeba za niego zapłacić 8k. Przy okazji, co sądzicie o tym rowerze? #gravel #rower
@mirko_anonim: canyon nie ma mega promocji, w sezonie nie będzie wielkiej różnicy. Tylko dostępność będzie mniejsza. Tak się wstydzisz tego pytania, że zadajesz je anonimowo?
@mirko_anonim: w sezonie u Canyona często modele są wyprzedane. Gdybym chciał ten model dołożyłbym do carbonowego Grizl CF 6. Rama to trochę kloc, ale carbonowa przynajmniej ma schowek i opcję mocowania dedykowanej torby. Schowek jest fajny, bo odpada torba podsiodłowa na gadżety/części. Uważaj przy wyborze rozmiaru - model ma krótki mostek, więc jak źle wybierzesz będzie małe pole manewru.
@mirko_anonim: czytałem opinie, że lakier jest dość "wrażliwy". Sam go rozważałem, ale geometria ramy dla mnie zbyt agresywna. Mimo, że Canyon reklamuje ten model jako "turystyczny"
Mirki, potrzebuję porady. Zastanawiam się nad kupnem gravela, ale mam obecnie mocno zawieszoną sytuację życiową i najlepiej byłoby mi kupić rower koło maja-czerwca. Zauważyłem jednak, że teraz ceny są sporo niższe niż w sezonie. Czy orientujecie się ile więcej w sezonie może kosztować Canyon Grizl 7? Obecnie trzeba za niego zapłacić 8k. Przy okazji, co sądzicie o tym rowerze?
#gravel #rower
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@wujekwichura: skasowałem konto i nie mam zamiaru zakładać kolejnego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer