Aktywne Wpisy

waro +24

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża

Sprawa jest prosta, #zwiazki #logikarozowychpaskow #ghosting
Znałem typiarę wydawała się fajna dobrze się dogadywaliśmy zapoznałem ją ze swoimi znajomymi itd
Już po chwili zaczęły się dziwne rzeczy z paczki parę osób wyleciało, prawda jest taka że była nastawiała grupę przeciwko tym osobom obgadywała za plecami powołując się na swoje źródła znajomych znajomych że a ten kolega to zdradzał dziewczynę a to jeden ma siostrę która niby się k---i.
Szczerze jej wierzyłem i doceniałem ze tyle wie ale nigdy nie weryfikowałem jej informacji.
Sytuacja która zmusiła mnie do #zalesie
miała miejsce miesiac temu typiara zaczęła się spotykać z gigachad "kolegą" a jednocześnie zaczęła mi robić o wszystko wyrzuty, a to nie dbam o siebie a to za mało zarabiam a to gigachad kolega ma lepsze auto. Jednak ja tylko przyjmowałem krytykę bo mi na niej zależało. Co ciekawe miałem wrażenie że irytowało ją to że ja jej tylko przytakiwałem zamiast się z nią kłócić.
Tydzień temu mieliśmy spotkać się razem na mieście, gdy na nią czekałem to poinformowała mnie w wiadomości, że jej coś wypadło. Ok jej strata jednak po 1h zauważyłem, że wyrzucono mnie z grupy znajomych. Próbowałem się kontaktować ze znajomymi na priv ale cześć osób już mnie zablokowała a reszta nie odpisała i po chwili zablokowała zarówno na messengerze jak i nr telefonu no i oczywiście moja typiara. Poszedłem też do stoiska w galerii ale ten najpierw udawał że mnie nie widzi gdy stałem naprzeciw niego a po chwili poinformował że zaraz poinformuje ochronę.
Ciężko mi z tym bo nie dość że straciłem dziewczynę to i całą paczkę.
I szczerze to miałbym ochotę się zemścić. Dlatego pytanie do mirków czy jest jakaś strona gdzie mógłbym wynająć jakiegoś gigachada który ją poderwie zasieje ferment w grupie za jej plecami i ją zghostuje?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt