Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zakładasz, że wszystko będzie idealnie i bez żadnych problemów, wtedy faktycznie jest super i to na prawdę uskrzydla. Nie gloryfikuję samotności, ale związek w którym są problemy, kiedy się martwisz, niepokoisz, odczuwasz jakieś lęki niejednokrotnie jest bardziej stresujący i wyniszczający niż bycie singlem.
  • Odpowiedz
@Anhed: Singielstwo pt zmieniam dziewczyny jak rękawiczki - jak nie ta to następna co się same kłądą do moich stóp, o to ci chodzi, tak? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

PS Wtedy to dalej nie jest wybór - po prostu klęska urodzaju i organizm wierzy, że następna będzie lepsza od tej co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
wszechstronny-kreator-41: Bardzo proszę, podaje JEDEN powód:

Będąc SINGLEM w takim stanie, jaki wybrzmiewa z Twojego wpisu, unieszczęśliwiasz tylko jedną osobą (siebie) zamiast dwóch.

Ja tam się zbliżam do 40., sam jestem od już prawie dziesięciu lat i właśnie będąc "singlem" odkryłem, że szczęście wypływa z nas samych i nie potrzeba do tego drugiego człowieka. A fakt, też wierzyłem, że jestem taki nieszczęśliwy, bo nikt mnie nie chce. Że jak znajdę super dziewczynę, to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
elastyczny-obywatel-67: @DonVittorio: w jaki sposób niby jesteś odpowiedzialny za partnerkę? W kwestii prawa ona odpowiada za swoje czyny. Może pomyliłeś sobie z dzieckiem za które czyny odpowiada rodzic do jakiegoś wieku?
@einmolaroop Jeśli jesteś człowiekiem to obawiam się że każdy ma te same potrzeby, nic się nie zmieniło od tysiącleci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
efektywna-uczona-24: @mik-jj taa już widzę jak chłop który daje 1/2 pensji na wynajem kupuje sportowe BMW xDD. Spłaci chłop kredyt na takie i się okaże że zero frajdy bo wolałby mieć nightdrive z dziewczyną u boku. Divy? Prosze cie, szanujmy się i nikt normalny nie korzysta z takich usług. Straszny cope i patrzysz z nierealnej perspektywy jakiegoś milionera lekkoducha.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz