mirko_anonim mirko_anonim 09.02.2026, 13:49:19 1 + ✨️ Jak zrozumieć ludzi? Poradnik dla zagubionych ⒾJak zrozumieć ludzi? 20 parę lat jestem na tym świecie i nie ogarniam. Strasznie powierzchowni, dopowiadają sobie bzdury o kimś, ciągle się porównują z innymi. Mam wrażenie że ludzie to kretyni.Są jakieś książki, poradniki w Internecie?#pytanie #psychologia〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: digitallord👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projektPokaż spoiler
potworniak potworniak 09.02.2026, 13:57:33 via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Shagal Shagal 09.02.2026, 13:57:59 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Dorobek filozofów. To pozwala zrozumieć te sprawy.
fishery fishery 09.02.2026, 14:00:10 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Ludzie to debile i na ile się da yo należy trzymać się od nich jak najdalej.
Jak zrozumieć ludzi? 20 parę lat jestem na tym świecie i nie ogarniam. Strasznie powierzchowni, dopowiadają sobie bzdury o kimś, ciągle się porównują z innymi. Mam wrażenie że ludzie to kretyni.
Są jakieś książki, poradniki w Internecie?
#pytanie #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt