Aktywne Wpisy

Shaun_x_Boswell +38

mirko_anonim +12
✨️ Polacy na giełdzie - czy to mądry ruch? Ⓘ
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie

Witam,
Kupiłem małe mieszkanie od dewelopera, po ujawnienie cen transakcyjnych i sprawdzeniu za ile kupili sąsiedzi okazało się że w przeliczeniu za metr zapłaciłem około 45% wiecej.
Czy moge w związku z tym mam szanse wygrać z deweloperem w sadzie o to że wykorzystał moja niewiedzę i doprowadził mnie do niekorzystnego rozporządzenia majątkiem?
Za 35 metrów zapłaciłem troche mniej niż sąsiad za 60 metrów.
Czy to nie jest oszustwo i wykorzystanie mojej niewiedzy? Czy mam szanse na sprawiedliwość w jakimkolwiek sądzie?
Mieszkanie było kupione za pomocą kredytu hipotecznego (ale to chyba nic nie zmienia).
#prawo #nieruchomosci #kredythipoteczny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@sberatel: Ktos chyba zrobił zarzutkę z mojego posta niżej.
Nie znam układu tych mieszkań, ale tam faktycznie ktoś zapłacił 50% więcej.
źródło: 17710856706483128447800221185281
PobierzPytanie czy sąsiad kupował dokładnie w tym samym momencie co ty?
Czy miałeś lub byłeś zainteresowany innym metrażem?
Czy ktoś przedstawił ci ofertę pozostałych mieszkań?
Próbowałeś negocjować cene podczas kupna (nikt za darmo nie daje zniżki)?
Oraz czy różnica dotyczy wszystkich mieszkań czy tylko