Aktywne Wpisy

skrytek +1538
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
baemaj +53
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Mój chłopak ciągle pije p--o, a gdy jest okazja do wypicia mocniejszego alkoholu to puszczają mu hamulce. Nie bije, ale zaczyna zachowywać się jak dureń. Jesteśmy razem 12 lat, mamy po 30 lat, bez dzieci. Przeszkadza mi, że pije codziennie, potrafi pić nawet po 3 piwa. Jedno w 3 minuty. Za każdym razem przy wyjściu do sklepu kupuje albo prosi żebym kupiła mu "piwko" jeżeli odmawiam to się obraża i nie odzywa przez jakiś czas. Piszę o tym teraz, bo właśnie wrócił ze sklepu i nie kupił mi nawet kwiatka, mimo że dostał ode mnie pieniądze (bezrobotny) na zakup obiadu, wczoraj były walentynki, zabrałam go na randkę, a on wrócił z piwami nawet bez batonika. Sama mam ojca alkoholika i on też miał. Ja piję bardzo sporadycznie słodkie nalewki, lampkę wina itp. przez to właśnie, ale też nie lubię kaca. Oczywiście on nie widzi swojego problemu alkoholizmu. Jesteśmy zgrani, ale zastanawiam się czy się nie rozstać, ale ciężko, bo układamy właśnie życie razem.
Co robiliście jeżeli mieliście taką sytuację?
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt