Wpis z mikrobloga

✨️ Przygotowania na nadchodzący kryzys gospodarczy
#gielda Szczerze to skala nadchodzącego globalnego milenijnego kryzysu gospodarczego zaskoczyła nawet mnie. I tu nie chodzi tylko o moje predykcje, ale już co raz więcej ekspertów zaczyna zauważać przed jakim armageddonem stoimy w 2026 roku. Musimy się przygotować na pogrom jaki był w 1929 roku a nawet i jeszcze gorzej. Zauważcie że obecna bańka która pęka nie opiera się na zdrowych fundamentach, Przy dot comie sporo ludzi widziało przyszłość w internecie, natomiast dziś większości nie widzi przyszłości w ai, luksusem obecnie jest uciekanie od ai.

Największe firmy są napompowane po korek, w usa firmy powiązane z ai kupują same od siebie oraz sprzedają innym firmom ai co powoduje sztuczny zysk chociaż tak naprawdę wszyscy na tym tracą bo klienci nie chcą płacić za generowanie śmiesznych zdjęć. Najwięksi inwestorzy to często stetryczali boomerzy którzy nie ogarniają co się dzieje dookoła nich a dopiero co odkrywają że wyrzucają pieniądze w błoto i za którymś razem w końcu do nich dotrze że ai służy w przeważającym procencie do zabawy. Jeśli o mnie chodzi to już wybrałem wariant kryzysowy i zacząłem się przygotowywać przed kryzysem już wcześniej. Sprzedałem wszystkie akcje, załadowałem się w złoto, planuję wymienić oraz rozbudować panele fotowoltaiczne aby być przygotowanym na stałe braki prądu.

Dokupienie kolejnych długoterminowych racji żywnościowych również będzie dobrym pomysłem. Ważną rzeczą jest również zadbanie o kondycję psychiczną i fizyczną, spokojny sen. Ja niestety już dość długo się nie wysypiam bo mam sny typu sen w którym widzę krzyczących ludzi a wokół wszystkich latają palące się banknoty, nawet po obudzeniu czasami mam wrażenie że czuję zapach przypalanych banknotów a wiem że część osób również miała takie sny przed nadchodzącym kryzysem. Cieszy mnie natomiast to że co raz więcej ludzi jest świadomych kryzysu i sporo osób już pyta na różnych serwisach społecznościowych o przetrwanie kryzysu bo widać że świadomość ludzi jest co raz większa.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
elastyczny-aktywista-83: W razie W, przyjdą do ciebie z karabinem na sznurku i z włączonym żelazkiem na plecach, albo rozgrzanym prętem w tyłku oddasz i złoto i te panele ite słoiki ze słoniną wg. przepisu Kudlińskiego, swoją starą i sam oblodzisz i jeszcze podziękujesz że cię szybko dobiją. Wy prepersi i inne szury, to najpierw sklejcie uzwojenie mózgowe, bo coraz bardziej się odklejają. Jak nie szur z Aspergerem wieszczący cztery razy w
  • Odpowiedz