Aktywne Wpisy

szcz33pan +3044
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chłopak powiedział mi, że nie jestem w jego typie i gdyby mnie zobaczył na tinderze to by mnie odrzucił. Przykro mi się zrobiło. Po co mówi takie rzeczy? Żeby mi obniżyć samoocenę?
Jesteśmy ze sobą od roku i 3 miesięcy. Mówi, że nie chciał mnie urazić, miał to być komplement że nie poleciał na mój wygląd tylko na osobowość, ale dla mnie to żaden komplement. Poczułam się słabo z tym szczególnie że obiektywnie jestem ładna, nie jestem pięknością ale podobam się mężczyznom. Czy jest sens ciągnąć ten związek dalej skoro chłopak mnie nie pożąda? Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i to boli :(
#zwiazki #gorzkiezale #rozowepaski #wyglad
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jakbym takie coś usłyszała i to po takim czasie to bym chyba odpoczęła sobie od facetów na kilka lat.
Chociaż co ja głupia piszę, sama miałam już taką sytuację związku z kimś kogo już nie kręcę
@mirko_anonim: Troszeczkę mu nie wyszło xD
Chłopak nie ma jakiegoś autyzmu przypadkiem? Oni mają dziwny tok myślenia.
@mirko_anonim: przecież to, że nie jesteś w jego typie, nie oznacza że cię nie pożąda. Według mnie to jest dość duża nadinterpretacja.
@mirko_anonim: Akurat to jest całkiem możliwe. Niektórzy są antyzdolni w komplementach, w tym ja. Sam byłbym zdolny palnąć coś takiego i ja mu wierzę.