Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie udaje mi się nawiązać kontaktów społecznych?
Normiki mówią wyjdź do ludzi to poznasz to wyszedłem i nikogo nie poznałem i co? Jako samotny chłop chodzę po galeriach handlowych, do parku, do kina, na basen i jakoś nigdy żadna nie zagadała. Żeby nie było to nie raz zagadałem do jakiejś kasjerki coś ponadto i nic z tego nie wyszło więc co jest?

#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #tinder #niebieskiepaski #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: polki są bardzo zamknięte w sobie. Byłem w pubie to się nawet żadna nie uśmiechnęła.

Oto kraje, w których najszybciej przejdziesz od „Dzień dobry” do wspólnej kawy lub wyjścia na miasto:
1. Brazylia – Królestwo ekstrawertyzmu

Brazylijki (i Brazylijczycy) są uznawani za jednych z najbardziej otwartych ludzi na planecie. Tam dystans fizyczny i społeczny niemal
  • Odpowiedz
chodzę po galeriach handlowych,

@mirko_anonim: to akurat to pomysł z gatunku debilnych.

do parku, do kina, na basen i jakoś nigdy żadna nie zagadała.

@mirko_anonim: żeby same zagadywały to musisz wyglądać jak model, a i wtedy to jest tylko możliwe a nie pewne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W ten sposób możesz liczyć co najwyżej, że zagada do ciebie Seba pytając czy masz problem, ew. pan żul z prośbą o pisiąt groszy, bo mu brakuje na Amarene.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
szczera-wygrana-0: Bo "wyjść do ludzi" nie znaczy iść do galerii i czekać aż Cię laska zagada, sorry za szczerość ale jeśli nue jesteś ponadprzeciętnie przystojny to to się nigdy nie wydarzy na pewno. Wyjść do ludzi znaczy wejść w jakieś towarzystwo, zapisac się na jakieś zajęcia itp itp gadać, poznawać i dać siebie poznać, rozwijać się tam i angażować, jednorazowe eventy albo jakieś łażenie bez celu w oczekiwaniu na nie wiadomo
  • Odpowiedz