Wpis z mikrobloga

✨️ Trudności w związku: Czy jest szansa na naprawę?
Czy jak kobieta w związku od dłuższego czasu robi coś takiego:
- pretensje, że czegoś się nie domyśliłem i nie zrobiłem
- fochy
- odburkiwanie
- czasem brak odpowiedzi jak uzna pytanie za głupie albo nie ma ochoty odpowiadać

czy tu jest jeszcze szansa na naprawę tego?
Jak ma dalej wyglądać małżeństwo.

Nawet jak jej przejdzie za jakiś czas to mam udawać, że nie pamiętam, że mnie traktowała jak g---o?

#zwiazki
#logikarozowychpaskow
#blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lemowskiii: pożegnają, ale na chwilę. Potem każda baba przejawia wyżej wymienione zachowania.
Jeśli jest w zwykłym związku to możesz odejść i ogólnie stykać się mniej z wyżej wymienionymi zachowaniami. B
Jeśli jesteś w małżeństwie go masz p-------e, a jak spróbujesz wziąć rozwód to pani sędzia, jako baba rozumiejącą że każda taka jest, uzna Cię winnego rozpadu małżeństwa bo jesteś niestabilny. Nikt Ci tego nie powie tego wprost, . WSZYSTKIE takie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie jest tak osobisty atak jak ci się wydaje. te "babskie zachowania" to po prostu gadzi mózg przejmujący kontrolę. inne kobiety bardziej nad nim panują, a inne gorzej. inne kobiety maja większą motywację by nad nim panować, a inne mniejszą itd.

co do sedna, to niestety jedynym sposobem na poskromienie kobiecego gadziego mózgu jest męski gadzi mózg. w państwach "cywilizowanych" nie możesz skontrować jej przemocy psychicznej przemocą fizyczną, więc
  • Odpowiedz
czy tu jest jeszcze szansa na naprawę tego?

Psychiatra, psycholog, terapia

Jak ma dalej wyglądać małżeństwo.

C-----o
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Quashtan nie jestem zbyt atrakcyjny fizycznie, także nie mam zbyt wielkiego pola manewru, ale wizja męczenia się cale życie to już chyba lepiej być samemu.

@heniek_8 może mam pecha i się obracam w takich kręgach, ale z osobistych obserwacji rodzina czy znajomi to masa osób ma takie akcje w jakimś stopniu, pewnie gdyby tego nie analizował to bym uznał za normalne bo u mnie matka też
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
czysty-analityk-42: Moja ostatnio nie odzywała się 3 dni. I jeszcze ja mam ją przepraszać. Widzę pan też po ślubie? I po ślubie twojej też o-----o? Zawsze niby wina jest po obu stronach, ale… nie wiem… potrzebna wam długa rozmowa? Żeby nie dusić w sobie tych wkurzeń? Nam to pomogło może w styczniu. Teraz znowu foch a ledwo marzec się zaczął. Mam dość. Ile można tolerować je humorki?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
Piszesz tak, jakby tylko rozowe generowaly wszelkie niesnaski zwiazkowe.

@mirko_anonim: nic takiego nie napisałem. po prostu odpisuje na to co OP przedstawił w głównym poście tzn. baba jest problemem. no to na ile wersja OPa jest zbliżona do rzeczywistości to już jego sprawa.

zresztą jak czujesz że problem jest gdzie indziej to sama możesz dopytać czy aby na pewno zachowuje się logicznie, mówi co mu niepasuje itd.
  • Odpowiedz
twojego wpisu wynika, że takie zachowania to część kobiecej natury.

Jaki jest cel pakowania się w związek w takim razie mając z tyłu głowy, że wracasz do domu i musisz ciągle trzymać niewidzialną gardę.

@mirko_anonim: czemu cię to szokuje? przecież faceci też mają swoją "męską naturę", tylko ze natura facetów została dość skutecznie stłumiona przez system.

a pytając jaki jest cel to trochę jakbyś pytał jaki jest cel życia xD niektórzy wolą być
  • Odpowiedz