Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +130
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Jak teraz o tym myślę, to trochę żałuję, że w szkole średniej nie wysłałem walentynki jednemu z kolegów z klasy.
Nie chodzi o to, że jestem gejem. Po prostu w naszej klasie była taka grupka chłopaków, którzy dosłownie nie potrafili bez siebie funkcjonować. Zawsze siedzieli razem w ławce, chodzili wszędzie w tym samym składzie i właściwie nikt z nich nie wychodził z klasy bez reszty. Jeśli jeden gdzieś szedł, to reszta też. Musieli być zawsze w komplecie. Nawet do kibla jak ''dziewczyny''.
Typowi napinacze, mieli ciągle do kogoś pretensje i nikogo nie chcieli dopuścić do swojego grona. Często zachowywali się jak cwaniaczki: rzucali w innych papierkami czy jedzeniem i byli odważni głównie wtedy, kiedy byli razem w swojej grupie. Znali się jeszcze sprzed szkoły, więc od początku trzymali się tylko we własnym towarzystwie.
I żaden z nich nie miał dziewczyny. Dlatego czasem myślę, że zabawnie byłoby zobaczyć reakcję jednego z nich, gdyby w walentynki dostał kartkę taką roznoszoną przez uczniów w walentynki z wyznaniem miłości rzekomo od jednego z kolegów z ich własnej grupy. Że czuje się przy nim pewnie i męsko, i że są właściwie nierozłączni xd
Tak wiem.. mistrz dowcipu. Ale jak można inaczej nazwac takie kółeczko wzajemnej adoracji, co jak owieczki chodzą i żyć bez siebie nie potrafią? Do mnie dużo do powiedzenia mieli w grupie jak i reszcie klasy, a jak zdarzyło się, że jeden z nich był sam to siedział na utkanej i nie fikał xd
#heheszki #szkola #techbaza #licbaza #studbaza #gej #lgbt #teczowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 85_1.3
Pobierz@mirko_anonim: W sumie nie napisałeś dlaczego żałujesz to chyba było najciekawsze w całej historii. Skąd to poczucie winy?