✨️ Trudna sytuacja na rynku pracy – zbieranie butelek jako przetrwanieⒾ Szukam już 1,5 roku pracy i dalej nic , rynek pracy to jest masakra jakaś , kasa tez się już skończyła to zbieram butelki żeby przeżyć , chciałem iść do pracy to słyszę cały czas taka sama śpiewkę pod tytułem "nie ma pan doświadczenia odpowiedniego" , "nie nadaje się pan tutaj do nas do firmy" itp to lepiej chyba dalej zostać przy zbieraniu tych butelek , problemem nie jest praca bo jak widzę to jest , problemem jest się tam zatrudnić
@mirko_anonim: idź na elewacje klej mieszać i podawać, biorą każdego, dopóki upałów nie ma to nie jest źle, w międzyczasie możesz szukać dalej, jak zwolnisz się z dnia na dzień to nikt ci nic nie powie, przecież i tak nie dostaniesz umowy
ale żeby dorosły chłop nie mógł sobie piwa kupić po 22. P------y naród Miało być kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej, bo tylko to mam w barku. Gratuluję walki z alkoholizmem. #kielce #zalesie #majowka
kolejna gierka ukończona okazało się to dłuższe niż myślałem ale udało się ukończyć fallout 3 na Xbox 360 bez żadnych modów i nawet nie było źle tylko kilkanaście razy się wysypało przez 140h
Szukam już 1,5 roku pracy i dalej nic , rynek pracy to jest masakra jakaś , kasa tez się już skończyła to zbieram butelki żeby przeżyć , chciałem iść do pracy to słyszę cały czas taka sama śpiewkę pod tytułem "nie ma pan doświadczenia odpowiedniego" , "nie nadaje się pan tutaj do nas do firmy" itp to lepiej chyba dalej zostać przy zbieraniu tych butelek , problemem nie jest praca bo jak widzę to jest , problemem jest się tam zatrudnić
#neet #przegryw #bezrobocie #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: gemini CI pomoze. Naprawde trafnie udzial takich porad, bierze pod uwage cale