Aktywne Wpisy

arinkao +2
Zastanawiam sie nad nowym kontem bankowym w Bank Pekao (z żubrem), po kilkunastu latach opuszczam Alior za wysokie ceny prowadzenia ROR i za kartę, w sumie 22zł.
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
źródło: Bez nazwy
Pobierz
źródło: 1000005257
Pobierz

Odnośnie ostatniego wpisu który był na głównej, że chłop nie ma na nic czasu bo żona musi odpoczywać. Ja mam dokładnie tak samo. Wracam z pracy i nawet obiad muszę jeść z dzieckiem na kolanach. Jeden talerz mój drugi dziecka i jeszcze je karmić. A żona? Leży w łóżku i gra na telefonie. Kanapa ma aż dołek w miejscu gdzie ona się wyleguje. Telefon jej się zepsuł z przegrzania i zużycia akumulatora bo non stop grała w gry. Jak sprawdziłem jakie ma levely to ja przy obecnym czasie dla siebie bym musiał 5 lat to nadrabiać. Mamy 2 dzieci, jedno ma rok i stwierdziła że się nie wysypia i żebym to ja spał z młodą, no ok. Byście wiedzieli jej minę jak skumala że starszy też ma noce że nie śpi 2h albo zasypia o 23 i wtedy nie może sobie pograć. Chciała wrócić do młodej ale powiedziałem że wolę z młodą spać. Otóż problemem nie są dzieci, tylko te feministyczne księżniczki. Ja jestem za tym żeby takim ludziom zakładać w telefonie blokadę rodzicielską, czyli zero gierek zero fejsbuczka itp. a czas poświęcać dzieciom i ogarniać dom. Bo tylko ja ogarniam ten p--------k z dzieckiem na rękach. #dzieci #rodzicielstwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Debilne komentarze inceli. Chryste panie.
źródło: 1000003378
Pobierzźródło: 1000003379
Pobierzźródło: 1000003380
PobierzMam dwoje dzieci, żona aktualnie nie pracuje, bo zdrowie nie domaga, ale w domu wszystko ogarnia, ja mogę skupić się na pracy, a zarządzam małą firmą. Bywają dni, gdzie faktycznie nie ogarnie, nie zrobi zakupów, nie zajmie się dziećmi, bo czuje się gorzej, bywa i tak, wtedy ja to robię. Ale nie ma
@ED_HMC: nie trafiłeś pajacu. Ja mam dwójkę dzieci, ale podejmując decyzję o ich spłodzeniu wiedziałem z kim to robię i że mogę na tej osobie polegać (I vice versa).
@ED_HMC: ok, rozumiem. To nieustanne pier###enie o incelach to projekcja.