Wpis z mikrobloga

✨️ Jak myślenie o inwestycjach może zmienić twoje podejście do giełdy
Kolejny wpis z anonima, bo konta nima ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czytam sobie tag #gielda i wiem, że to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami. I niby #heheszki "mogłem kupić jak było 3 razu taniej ", teraz byłbym zarobiony... I tu jest właśnie problem, bo to nie heheszki, tylko sposób myślenia - wielu czeka na ten jeden strzał, który da im kilkukrotny zysk. Jak jest tanio, to koniec, nie warto inwestować. Jak zaczyna jednak rosnąć to jest żal, że nie kupiło się jak było tanio i tak w kółko. Finalnie kupuje się na górce i sprzedaje w panice na dołku. Niewielu to zrozumie, ale do sukcesu prowadzi wiele małych, powtarzalnych i konsekwentnych działań. Zamiast stawiać wszystko na jedną kartę, lepiej zmniejszyć stawkę i podjąć kilka decyzji, wtedy ich rezultat będzie mniej losowy (i na pewno nie będzie spektakularny, ale sukces nie musi być spektakularny). Czas może być Twoim największym wrogiem albo sprzymierzeńcem, wszystko zależy od Twojego podejścia.

I tak wiem, kolejny nic nie wnoszący wpis,ale to tylko portal że śmiesznymi obrazkami, czego innego się można spodziewać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po radę zapraszam na priv (to jest ironia, bo pisze z anonima) i nie jest to porada inwestycyjna, ale to wszyscy wiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach