Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z niepewnością w związku?
Poznałem w internecie dziewczynę, 2 dni temu, niby wszystko w porządku, ale zaczyna coś ściemniać, więc tuż tuż ewakuacja niezależnie od przyczyn. Ma mój numer telefonu i imię (niestety powiedziałem też jaki kierunek studiów skończyłem, więc w tej branży mnie szybko znajdzie przez stronę regionalnego oddziału). Nie mam żadnych mediów społecznościowych. Jak myślicie, jaka jest szansa na to, że ta kobieta ma wobec mnie jakieś złe zamiary? Boje się, że będzie się mściła i w jakiś sposób zrujnuje mi życie. Na początku obawiałem się, że może od samego początku coś knuje, ale nie jest na tyle bystra. Nie wiem sam, co robić, ciągle wypisuje #zwiazki #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-mędrzec-43: Przez internet, to znaczy gdzie? Złe zamiary bo po dwóch dniach pisania z obcą osobą coś podkolorowała w życiorysie (może z ostrożności)? Boisz się tej dziewczyny, czy tego że baitował Cię jakiś facet? Nikt Cię nie będzie stalkował, opanuj się.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: robię w c---a tinderówy zawodowo

dwa razy się zdarzyło że mi odkopały linkedina, i raz dostałem list (XD) z pretensjami że nie chce z ta konkretną tinderowa nic poza wkładaniem benis into cipuszka

nie było z tego tytułu żadnych konsekwencji.

jak mowi dawne hasło wyborcze olejniczaka - r----c j---ć nic się nie bać
  • Odpowiedz