Aktywne Wpisy

I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz
roberto07 +8
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz

Ustawiliśmy się, znowu (!) z @MoroMoro i pojechaliśmy doznawać przedwiośnia na zachód od Ciechanowa, gdzie nigdy nie jeździłem...
Bo i po co? Dalej uważam, że nie ma po co, ale jak narysował trasę i przyjechał takie światy, to od razu się chciało tam wybrać 🤗 Miałem dwie mleczne przygody, on jedną korbową, a tak to praktycznie bez historii, ot Mazowsze w klasycznym, gnojowym, wydaniu.
Jakby się nie rozminął o metry z kwadratem, to zielonych by więcej przybyło...
#kwadraty
Total tiles: 9238 -> 9284 (+46)
Max cluster: 4089 -> 4090 (+1)
Max square: 33x33 (-)
Column / row: 73 / 73
#squadratinhos
Squadratinhos: 106421 -> 106915 (+494)
Yardinho: 5723 (-)
Übersquadratinho: 35x35 (-)
#100km 1/2026
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
Skrypt | Statystyki