Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +589
Przejeżdżała śmieciarka ale nie zabrali, żądali poświadczenia że nie jestem zabytkiem chronionym prawem 😁😁🤣🤣
źródło: 1000002015
Pobierz
Common_Rail_1337 +243
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz

Ziomki dziwna sprawa.
Właśnie styknęło mi pół życia w związku z #rozowypasek i jak myślę o wydarzeniach sprzed związku, to mimo, że wtedy wydawało mi się dawno, to było tyle co nic.
Np. dziś 19 rocznica śmierci mojego dziadka. Umarł on 2,5 roku przed poznaniem mojej żony. Co to jest 2,5 roku?
Za miesiąc 20 lat minie od czasu gdy byłem w Rzymie i pierwszy (i ostatni) raz leciałem samolotem. W momencie poznania żony było to raptem niecałe 3,5 roku.
"Przed chwilą" byłem w Tropical Islands ... Ehe 18 lat minęło w styczniu. A to raptem 1,5 roku przed poznaniem żony.
Moje auto tez miało 1,5 roku a żony nie było nawet wyprodukowane. Dzisiaj to jeden złomek a drugi już niebawem osiagnie ten status.
Papież #2137 zmarł 4,5 roku przed poznaniem żony.
Ba! Komunię miałem 6 lat przed poznaniem żony.
Chyba rzeczywiście dla dziecka czas płynie wolniej. Wtedy te wszystkie wydarzenia to było "dawno i nie prawda" a z dzisiejszej perspektywy wiem, że było to tuż przed, bo niedawno minęło drugie tyle w związku ile przeżyłem od urodzenia, do poznania się.
Na trzecią 16-tkę chyba czas znów być samemu, co?
#oswiadczenie #czas #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt