Aktywne Wpisy

kris006 +391
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
nervous_breakdown +109
W natłoku codziennych kataklizmów, konfliktów i mrocznych prognoz często umykają nam dobre wiadomości
źródło: 1000141342
Pobierz

Mega niepopularna opinia ale obecnie to chłopy coraz bardziej naciskają na śluby. Czemu? Ostatnio siedziałem sobie w firmie w kuchni i widzę laskę w moim typie, z wyglądu spokojna, ładna cera, uśmiechnięta ale... ma obrączke na palcu, więc już przestałem się interesować. Gdy pomyśle sobię o wszystkich kobietach jakie określiłbym mianem "fajne", "w porządku", "ogarnięte" to zawsze były zajęte odkąd pamiętam. Nawet na studiach jak myślałem że tam poznam to taki typ był już wtedy dawno zajęty a niektóre zaobrączkowane. I teraz konkluzja.. chłopy w ten sposób zaklepują sobie laske. Skoro mamy takie czasy że kobiety mają taki wybór, jednocześnie jest duża konkurencja wśród chłopów to logiczne jest żeby jak najszybciej zaklepać. Oczwywiści to niczego nie gwarantuje ale mimo wszystko jest to jakieś zaznaczenie terenu, deklaracja na poważnie i zupełnie inne podejście.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #slub #blackpill #przegryw #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: xd
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: amyflq
PobierzJa tam nie naciskam, no sobie odpuściłem nasze witaminki.
Później sędzina ich zlicytuje ale takie czasy nadeszli