Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni coraz częściej naciskają na śluby?
Mega niepopularna opinia ale obecnie to chłopy coraz bardziej naciskają na śluby. Czemu? Ostatnio siedziałem sobie w firmie w kuchni i widzę laskę w moim typie, z wyglądu spokojna, ładna cera, uśmiechnięta ale... ma obrączke na palcu, więc już przestałem się interesować. Gdy pomyśle sobię o wszystkich kobietach jakie określiłbym mianem "fajne", "w porządku", "ogarnięte" to zawsze były zajęte odkąd pamiętam. Nawet na studiach jak myślałem że tam poznam to taki typ był już wtedy dawno zajęty a niektóre zaobrączkowane. I teraz konkluzja.. chłopy w ten sposób zaklepują sobie laske. Skoro mamy takie czasy że kobiety mają taki wybór, jednocześnie jest duża konkurencja wśród chłopów to logiczne jest żeby jak najszybciej zaklepać. Oczwywiści to niczego nie gwarantuje ale mimo wszystko jest to jakieś zaznaczenie terenu, deklaracja na poważnie i zupełnie inne podejście.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #slub #blackpill #przegryw #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

📒 Notatka moderatora: xd

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Dlaczego mężczyźni coraz częściej naciskają na śluby? Ⓘ
Mega niepopu...

źródło: amyflq

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
pracowity-narrator-19:

Mega niepopularna opinia ale obecnie to chłopy coraz bardziej naciskają na śluby. Czemu

Ja tam nie naciskam, no sobie odpuściłem nasze witaminki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bo w dawnych czasach ślub był po to, żeby Twój przystojniejszy od Ciebie sąsiad: rolnik czy mieszczanin (równy z Tobą statusem) nie mógł bez bardzo poważnych konsekwencji wyruchać Ci kobiety. Szlachcic czy oligarcha miejski mógł - to oczywiste, oni stali względem Ciebie zawsze ponad prawem. Obecnie ślub z kobietą nie gwarantuje Ci już do niej jakichkolwiek praw, jedynie same obowiązki. Nie sąsiad, współobywatel, a nawet pierwszy lepszy imigrant może
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oczywiście, że tak, ślub to najczęściej sposób zaklepywania kobiety przez słabego faceta. On dobrze wie, że beciakuje więc po 1 robi wszystko to co ona chce, jak ona chce ślubu i zaręczyn to to spełnia, 2 jak widzi innych zalotników i posuchę na rynku matrymonialnym to sam naciska na ślub. W rzeczywistości ślub dziś choć tak naprawdę nieopłacalny dla faceta, dla słabych facetów - często wierzących, religijnych, wierzących w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie kojarzę ani jednej sytuacji wśród znajomych gdzie wręczenie pierścionka nie byłoby poprzedzone wierceniem dziury w brzuchu przez babę. One zaklepują sobie papierem beciaka z potencjałem finansowym a potem mogą się już na spokojnie rozglądać za ich przystojniejszymi kolegami xD
  • Odpowiedz