Aktywne Wpisy

Rmaala +5
To jest ta wasza wielka Argentyna wykopki xD? Przez 45 minut jeden strzał parodysty co ledwo trafił gdyż Algieria ma na bramce kontuzjowany ręcznik a później straszenie gołębi na stadionie. Jeszcze odwołany gol bo łysy grzyb już drukuje dla argentyńskiej mafii. Męczą się z pastuchami, trafią na lepszą drużynę i zostaną wysłani do domu. Blisko mają to mogą lecieć już teraz!
#mecz
#mecz
źródło: 336ec2e7de2eef0747a23606d636c2cb3c437ea10d1264c871e1542646fad497
Pobierz
annlupin +13
jeszcze pół godzinki do mecza to ten jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin7763451
Pobierz

#pracbaza #problem #bieda
Mam taki problem z pracą że daje sobie wejść na głowę i mam dużo wyrzutów sumienia.
Ogólnie zarobki jak na Polskę dobre może nawet bardzo, ale jestem z biednego domu, ojciec alkoholik, mama wszystko przewalała zaś na ubrania. Zero oszczędności i jedyne z czym wszedłem w życie to zaburzenia lękowe, nerwice, i samodzielne rozwiązywanie problemów xD
No i w pracy odstałem 2 lata temu auto służbowe, które mogę używać prywatnie, mam to powiedziane ale. Je na piśmie.
No ale że jestem cebulą z domu to np. Często jadę powoli autostradą na pustym baku bo boli mnie tankowanie na fakturę paliwa w takich cenach i że ktoś np księgową albo dyrektor p-------e się o to że tak wydaje kasę. W efekcie ostatnio jechałem z naszym technikiem (niżej ode mnie w firmie) i mówię że zatankujemy tutaj na s8 za 50 -70 zł a potem się doleje. No i gość mnie z----l ze ja jakis p------------m bo firma wrzuca to i tak w koszty.
I potem wywiązała się rozmowa z innymi pracownikami i zapytałem czy oni jeżdżą prywatnie służbowymi autami no i każdy mówi że tak. Ja też trochę jeżdżę prywatnie tak do 600 km miesięcznie. Raz w miesiącu do domu rodzinnego. I czasem do pracy.
No i jak zapytałem za ile miesięcznie tankują za swoje to mnie wyśmiali że wszystko jest na fakturę i mam jeździć i nawet nie mówić szefowi że tankuje za swoje do prywatnych jazd jak to jest tak mało km bo są ludzie co służbówka dymaja na wakacje i nikt od lat nie robi problemów.
Jak to u was działa? Bo nie wiem gdzie jest granica i na ile moje zachowanie to patologia z domu na ile uczciwość….
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
I tego nikt nie kontroluje? Przecież widać ze spalanie większe jakby ktoś siadł nad fakturami…
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny