Aktywne Wpisy

annlupin +29
wszyscy śpiom to nikt nie zobaczy nom
źródło: annlupin009876
Pobierz
miałam wam tego nie pokazywać, ale teraz fajnie będzie z tymi randkami na wykop, nie mogę się doczekać, jeszcze tylko przyciski poprawcie równo i będzie okej #tinder #randkujzwykopem
źródło: 12192
Pobierz

Hej,
mam takie pytanie. Mieszkam w domu jednorodzinnym, obok sasiedzi ktory sie wprowadzili, sprawili sobie dwa psy (nierasowae, jelsi to w ogole ma zanczenie). Psy sa wypuszczane rano (niemal codziennie) miedzy 6:00-6:30 na ich ogrodek, na ktorym psy zalatwiaja swoje potrzeby itd. Juz abstrahujac od calej tej sytuacji, psy budza mnie szczekaniem, ktore trwa rozne czasami 5, czasami 10 min, az ich nie zawolaja. Czy moge zwrocic im uwage? Serio nie chce wychodzic na kogos kto ma "problem", ale skoro ja nie powoduje halasu o tej porze, to czy moge wymagac od nich tego samego?
Prosze o rade
#pytaniedoeksperta #psiarze #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Oczywiscie, ze pogadaj z sasiadem. Nie wiem co to za pytanie i nie mam pojecia, dlaczego piszesz z anonima :) odwagi, ludzie sa dobrzy
Ty tez nie jestes zly :)
Tak, ludzie sa głupi :)
źródło: 1000005198
Pobierz@Wincyyyyj: dokładnie tak samo, jak można być nieświadomym, że twój dzieciak przez godzinę skaczę po podłodze, a pod Tobą ktoś mieszka :D
Jak mieszkasz w syfie, hałasie to nie widzisz tych problemów.
Trzeba by mieć lepsze okna, ale są drogie. Po taniości można słuchawki z muzyką.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Mnie nie budzi o jak o 8 zaczynaja robotnicy wiercic i kuc bo robia nowe windy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta