Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Wojciech_Skupien +240
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

Na przywitanie wiosny odwiedzili mnie dziś @AbaddonLincoln i @AlteredState - zrobiliśmy rundę po dolinie Wisły (i trochę ponad nią) na odcinku od Włocławka do Ciechocinka.
Pierwszy plan był na jakieś spokojne 70-80km, ale ewoluował z czasem ( ͡º ͜ʖ͡º), bo oprócz Ciechocinka stwierdziłem, że pokażę chłopakom rundę za Wisłą - tamę, podjazd i zjazd. Tak naprawdę to zmobilizował mnie @puchacz22 - "no weź im chociaż katedrę pokaż, czy coś" XD
Tak więc urosło do 100, a potem do 110, żeby Abaddonowi się Eddington zgadzał, a ja sobie za Ciechocinkiem 3 kwadraty dorobiłem. Ciechocinek o tej porze roku całkiem przyjemny był - całkiem niedużo ludzi. W sezonie jest tam dramat.
Powrót pod wiatr na otwartych polach nie należał do najprzyjemniejszych, ale całkiem niezłe tempo i tak się udało trzymać.
W ogóle zbliżam się do 500km w marcu - zaraz będzie najlepszy marzec w karierze, a przecież jeszcze prawie 1/3 go została :)
--------------------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4886 (+3)
Zielone wyciągnięte za Ciechocinek, czyli coraz bliżej Torunia. Jak połączę się z Toruniem, to zacznie przyrastać max cluster, bo do Torunia mam niebieski kwadrat i połączy mi się bydgoski i włocławski cluster w jeden.
#rowerowyrownik #100km (1. w sezonie, 74. w karierze) <- nie jechałem setki od września ( ಠ_ಠ)
Skrypt | Statystyki
źródło: mMidMKgWhNUAZnH-ctZw6PY69Qp-4WiPGQeBaSclymA-2048x1155
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-03-21T19-35-51.326Z
Pobierz