Wpis z mikrobloga

26 180 + 110 = 26 290

Na przywitanie wiosny odwiedzili mnie dziś @AbaddonLincoln i @AlteredState - zrobiliśmy rundę po dolinie Wisły (i trochę ponad nią) na odcinku od Włocławka do Ciechocinka.

Pierwszy plan był na jakieś spokojne 70-80km, ale ewoluował z czasem ( ͡º ͜ʖ͡º), bo oprócz Ciechocinka stwierdziłem, że pokażę chłopakom rundę za Wisłą - tamę, podjazd i zjazd. Tak naprawdę to zmobilizował mnie @puchacz22 - "no weź im chociaż katedrę pokaż, czy coś" XD
Tak więc urosło do 100, a potem do 110, żeby Abaddonowi się Eddington zgadzał, a ja sobie za Ciechocinkiem 3 kwadraty dorobiłem. Ciechocinek o tej porze roku całkiem przyjemny był - całkiem niedużo ludzi. W sezonie jest tam dramat.
Powrót pod wiatr na otwartych polach nie należał do najprzyjemniejszych, ale całkiem niezłe tempo i tak się udało trzymać.

W ogóle zbliżam się do 500km w marcu - zaraz będzie najlepszy marzec w karierze, a przecież jeszcze prawie 1/3 go została :)

--------------------------------------

#kwadraty

Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4886 (+3)

a ja sobie za Ciechocinkiem 3 kwadraty dorobiłem.

Zielone wyciągnięte za Ciechocinek, czyli coraz bliżej Torunia. Jak połączę się z Toruniem, to zacznie przyrastać max cluster, bo do Torunia mam niebieski kwadrat i połączy mi się bydgoski i włocławski cluster w jeden.

#rowerowyrownik #100km (1. w sezonie, 74. w karierze) <- nie jechałem setki od września ( _)

Skrypt | Statystyki
cultofluna - 26 180 + 110 = 26 290

Na przywitanie wiosny odwiedzili mnie dziś @Abadd...

źródło: mMidMKgWhNUAZnH-ctZw6PY69Qp-4WiPGQeBaSclymA-2048x1155

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cult_of_luna: Jechałem kiedyś z tą ekipą, polecam :D Kiedyś muszę się wybrać w te rejony. Widziałem że mam bezpośredni pociąg z Włocławkado Tczewa, muszę zrobić sobie ten odcinek
  • Odpowiedz