Wpis z mikrobloga

✨️ Zrozumienie blackpilla: Efekt potwierdzenia w praktyce
Dlaczego tezy blackpilla i wyszukiwane artykuły naukowe, które mają to potwierdzać są tylko tymi, które Was utwierdzają, że macie rację, czyt. dlaczego niby więcej widzący przegrywy i rzucający na lewo oraz prawo cope oraz natura to sami ulegacie co i rusz efektowi potwierdzenia i zaprzeczenia popadając jeszcze bardziej w ujęcia blackpilla? Jaka natura kiedy to tylko natura, która pasuje wam do narracji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#blackpill #psychologia #efektpotwierdzenia #efektzaprzeczenia #natura #cope

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Astrologia dla inceli

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirko_anonim: chłop myśli, że ludzie na tym tagu czytają te badania a jak czytają to je rozumieją. Tu większość ludzi powtarza jeden od drugiego co usłyszał a tych badań na scientificblackpill nawet nie przeczytał. Tu jest garstka która to przeczytała i zrozumiała lol
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no to daj te badania które maja mu zaprzeczyć. daj te badania które wskażą ze niscy faceci mają wieksze powodzenie, daj te badania które wskażą ze autyści mają większe powodzenie, daj te badania które wskażą ze "kujoni" mają większe powodzenie. zrób scientificbluepill i chętnie poczytamy.

może nie wszystkie badania szczególnie dopracowane, ale "badanie s----------a" to na tyle niszowy temat że i tak cud że cokolwiek mamy, bo inaczej dalej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): a teraz?
@czescmampytanie: Mógłbyś się nadawać na polityka bo uprawiasz tak dobrze whataboutism jak oni. Klasyczny unik kiedy brakuje merytoryki - odpowiedź poprzez pytania i robienie chochoła aka przekierowania uwagi byle tylko nie odpowiedzieć najpierw na zadane pytania rozmówcy xd

Cytat z twojego komentarza:

inaczej dalej byście tu przyłazili pisać że wygląd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dosłownie nie zadałem żadnego pytania xD nie. nie przekierowuje nic kasztanie. zarzuciłeś jakaś tezą że blackpillowcy łykają wybiórczo badania pod ich światopogląd, to napisałem żebyś dał te dobre kontro-badania które ci blackpillowcy omijają i którymi ich wybudzisz z copu, a ty zamiast je dać to się zesrałeś xD

Czy gdzieś napisałem o tym - NIE

typie to był tryb przypuszczający, a nie oznajmujący. nie musiałeś nigdzie tego napisać zebym ja mógł
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie: stary wal ile wlezie tymi inwektywami (negatywne etykiety o kimś) i próbą zmiany mnie w dziecko (infantylizacja), aby tylko nie musieć odpowiedzieć na pierwotne zadane pytania.
Nadstawiaj drugi policzek jak to mawiał Jezus Chrystus - i to robię, wal ile wlezie stary we mnie, nazywaj jak tam chcesz - może Ci to ulży i w końcu odpowiesz na pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS
  • Odpowiedz
stary wal ile wlezie tymi inwektywami (negatywne etykiety o kimś) i próbą zmiany mnie w dziecko (infantylizacja),

@mirko_anonim: dobra, widzę po tych żałosnych próbach wywyższania się, ze już kiedyś z tobą gadałem. zrób wszystkim przysługę i pisz z konta żeby można cię było dać na czarno.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: stary, rzucaj ksywami, a nie zachowuj się jak polscy raperzy. Niby wyjaśniają scenę ale nigdy nie podają imion/pseudonimów tych łaków, których mają wyjaśniać - więc jak to z tobą jest? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Też chciałbym takiego typka dać na czarno listę. Stań się moim przewodnikiem bo wiesz jestem zielonka,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem stary, nowy jestem. Dopiero poznaję ten świat blackpilla - poczytałem trochę tych wpisów od @Quashtan, nawet spoko są i spróbowałem zrobić coś podobnego ale wyszło Quashtan z Temu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie mam na tyle wiedzy, aby się wypowiadać za każdego ale większość dopiero rusza
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie: Straciłeś wszystkie narzędzia manipulacji, a dokonał to ten pogardzany mirkoanonim na wykopie - zadziwiające ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiesz,
jedna jaskółka wiosny nie czyni_ więc może Twoje zachowanie niech nie przesądza opinii o samym blackpillu - niech się ktoś wypowie jeszcze i odpowie merytorycznie na zadane pytania we wpisie.
Nie uprawiam cherry pickingu - różni ludzie wchodzą w ten nurt z różnych powodów - twój
  • Odpowiedz