Aktywne Wpisy

cocojambo210 +52
Sagittus +44
#eurowizja Nadal uważam, że na obecną chwilę tylko Nocny Kochanek albo bracia Figo Fagot mają szansę na wygraną w finale. Ewentualnie jakaś kolaboracja rodzaj Nocny Figo albo Kochanek Fagot.

Dlaczego tezy blackpilla i wyszukiwane artykuły naukowe, które mają to potwierdzać są tylko tymi, które Was utwierdzają, że macie rację, czyt. dlaczego niby więcej widzący przegrywy i rzucający na lewo oraz prawo cope oraz natura to sami ulegacie co i rusz efektowi potwierdzenia i zaprzeczenia popadając jeszcze bardziej w ujęcia blackpilla? Jaka natura kiedy to tylko natura, która pasuje wam do narracji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #psychologia #efektpotwierdzenia #efektzaprzeczenia #natura #cope
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Astrologia dla inceli
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
może nie wszystkie badania szczególnie dopracowane, ale "badanie s----------a" to na tyle niszowy temat że i tak cud że cokolwiek mamy, bo inaczej dalej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@czescmampytanie: Mógłbyś się nadawać na polityka bo uprawiasz tak dobrze whataboutism jak oni. Klasyczny unik kiedy brakuje merytoryki - odpowiedź poprzez pytania i robienie chochoła aka przekierowania uwagi byle tylko nie odpowiedzieć najpierw na zadane pytania rozmówcy xd
Cytat z twojego komentarza:
typie to był tryb przypuszczający, a nie oznajmujący. nie musiałeś nigdzie tego napisać zebym ja mógł
Nadstawiaj drugi policzek jak to mawiał Jezus Chrystus - i to robię, wal ile wlezie stary we mnie, nazywaj jak tam chcesz - może Ci to ulży i w końcu odpowiesz na pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS
@mirko_anonim: dobra, widzę po tych żałosnych próbach wywyższania się, ze już kiedyś z tobą gadałem. zrób wszystkim przysługę i pisz z konta żeby można cię było dać na czarno.
Też chciałbym takiego typka dać na czarno listę. Stań się moim przewodnikiem bo wiesz jestem zielonka,
Nie mam na tyle wiedzy, aby się wypowiadać za każdego ale większość dopiero rusza
Wiesz, jedna jaskółka wiosny nie czyni_ więc może Twoje zachowanie niech nie przesądza opinii o samym blackpillu - niech się ktoś wypowie jeszcze i odpowie merytorycznie na zadane pytania we wpisie.
Nie uprawiam cherry pickingu - różni ludzie wchodzą w ten nurt z różnych powodów - twój